aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΣε αναμμένα κάρβουνα για Παναγιώτου και Τζιωνή

Σε αναμμένα κάρβουνα για Παναγιώτου και Τζιωνή

Στη σημερινή προπόνηση, την τελευταία ενόψει του αυριανού (29/3) καθοριστικού αγώνα με την Εσθονία για τα μπαράζ παραμονής Γ’ Κατηγορίας, θα κριθεί η συμμετοχή των Νικόλα Παναγιώτου και Μαρίνου Τζιωνή. Ο στόπερ της Ομόνοιας αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι που έγινε στο Ταλίν, ενώ ο μεσοεπιθετικός της Σπόρτινγκ Κάνσας νιώθει μικροενοχλήσεις και παρόλο που δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό πιθανότατα θα του στερήσουν τη συμμετοχή στον επαναληπτικό με τους Εσθονούς.

«Υπάρχουν προβλήματα είναι ο Παναγιώτου και ο Τζιωνής. Δυο περιπτώσεις που θα αξιολογηθούν και μετά το τέλος της προπόνησης θα λάβουμε τις αποφάσεις», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Παναγιώτου ήταν από τους διακριθέντες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην «Λε Κοκ Αρένα», καθώς περιόρισε πολύ τη δραστηριότητα του «δαιμόνιου» Σάπινεν. Εάν προσθέσει κανείς στη εξίσωση τις απουσίες των Λαΐφη, Καρώ και Κατελάρη τότε η «τρύπα» στην άμυνα μεγαλώνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ