aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε αυτό επικεντρώνεται ο Πάμπος

Σε αυτό επικεντρώνεται ο Πάμπος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε μια δεκάδα μετεγγραφών προχώρησε η Ομόνοια (μένει η υπογραφή του Αραούζο), γεγονός που φανερώνει πως ο σχεδιασμός του προπονητή έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Μένουν άλλες δυο κινήσεις για να συμπληρωθεί το ρόστερ, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι δεσμευτικό για πιθανές προσθαφαιρέσεις στη συνέχεια αφού η μετεγγραφική περίοδος κλείνει τέλος Αυγούστου. Στόπερ και ακραίος επιθετικός είναι οι επικείμενες προσθήκες, φθάνοντας τις δώδεκα.

Πλέον, ο τεχνικός των πρασίνων επικεντρώνεται στο «χτίσιμο» της ομάδας. Στη δημιουργία συνόλου, με απώτερο στόχο να αποκτήσει ομοιογένεια αφού θα είναι πολλά, πάρα πολλά τα νέα πρόσωπα που προορίζονται ως βασικές επιλογές. Παρόλο που ακόμη είναι πολύ νωρίς από τους ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρσι στην ομάδα, μόνο οι Ντέρμπισαϊρ και Χριστοφή θεωρούνται οι σίγουροι για την ενδεκάδα. Οι άλλοι εννέα ποδοσφαιριστές εκτός απροόπτου θα είναι νεοφερμένοι.

Σταδιακά θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική. Στο αγωνιστικό πρόσωπο που θέλει ο Πάμπος Χριστοδούλου να παρουσιάσει η ομάδα του τη νέα περίοδο. Ένα είναι το σίγουρο και όπως πληροφορούμαστε ο Κύπριος τεχνικός το έχει ήδη πετύχει: να δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα. Το «δέσιμο» των ποδοσφαιριστών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Χριστοδούλου, κάτι που φρόντισε με την «πρώτη» να το περάσει και να το αντιληφθούν παλιοί και νέοι.

Τους κερδίζει με τη δουλειά του και τον τρόπο που τους προσεγγίζει, πού ήλθαν και ποιες είναι οι απαιτήσεις. Έχει το χάρισμα να κάνει τους παίκτες να παίζουν για την ομάδα και τον ίδιο. Οι προπονήσεις στο «Ρέμες» είναι δυνατές αλλά και ευχάριστες για τους ποδοσφαιριστές, που ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό και αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι κάτι καλό δημιουργείται. Υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και όλοι δουλεύουν με ένα κοινό σκοπό: να παρουσιαστεί δυνατή και ικανή να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ