aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Σε αυτά ποντάρει ο Πάμπος, ξεχώρισα 4 παίχτες»

«Σε αυτά ποντάρει ο Πάμπος, ξεχώρισα 4 παίχτες»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου, μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Ολυμπιακό, ποιους ποδοσφαιριστές ξεχώρισε και στα στοιχεία που βάζει στο παιχνίδι των πρασίνων ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Για το πρώτο φιλικό: «Είναι δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα από τα φιλικά, όμως έχω ξεχωρίσει κάποια χαρακτηριστικά της ομάδας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με καλή ποιότητα και με ταχύτητα, κάτι που χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Δείχνει να είναι ομάδα με αυτοματισμούς. Γενικά στο σύνολο υπάρχει ποιότητα πολύ περισσότερη από πέρσι».

Σε ερώτηση για το τι φαίνεται να άλλαξε στην Ομόνοια σε σχέση με πέρσι, τόνισε: «Το πνεύμα ομαδικότητας που πρέπει να διακατέχει μια ομάδα. Εκεί έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα ο Πάμπος Χριστοδούλου. Μέσα από αυτό το πνεύμα θα λειτουργούν όλοι σαν ομάδα και θα αναδειχθούν και οι παίκτες που έχουν αξία. Επίσης, και το πάθος που θέλει ο προπονητής να έχουν οι παίκτες του και που ζητά και ο κόσμος. Είδα ότι θπάρχει αλληλοϋποστήριξη και φαίνεται πως οι παίκτες έχουν έγνοια τον κόσμο. Φαίνεται πως οι παίκτες αντιλαμβάνονται το μεγαλείο, το πάθος και τη δίψα του κόσμου».

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος ότι η Ομόνοια δεν θα παρουσιάσει τα αμυντικά προβλήματα που είχε πέρσι: «Βλέποντας τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα πέρσι, γίνεται αντιληπτό ότι θέλει εκ βάθρων αναδόμηση ο αμυντικός τομέας. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι προπονητής είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει, ότι θέλει δυνατές άμυνες. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να μην δέχεται εύκολα γκολ, όμως η Ομόνοιας είχε πάντοτέ επιθετική φιλοσοφία. Όμως το ένα δεν μπορεί να αναίρει το άλλο. Το να έχεις μιας άμυνα που να δέχεται γκολ ανά πάσα στιγμή, με τόσο εύκολο και εξοργιστικό τρόπο όπως πέρσι, σίγουρα δεν βοηθά όσο καλή επιθετικά κι αν είναι. Θεωρώ ότι θα δέσει η άμυνα και θα είναι ένα δυνατό όπλο για την ομάδα στο επικείμενο πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς ποιους νεοαποκτηθέντες παίκτες έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και γιατί, είπε: «Ο Άλεξ Σοάρες είναι τρεχαντήρι στο κέντρο, ο Αντόνια έδειξε καλά χαρακτηριστικά τεχνικής, έχει την πάσα, είναι ταχύς και διεισδυτικός, ενώ πολύ καλά στοιχεία έχουν δείξει ο Γκονζάλεζ και ο Λόπες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ