aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε 20 λεπτά ο Μιχαΐλοφ «έσκασε» €130.000 και έφυγε με το πόδι στο γκάζι!

Σε 20 λεπτά ο Μιχαΐλοφ «έσκασε» €130.000 και έφυγε με το πόδι στο γκάζι!

Το «φυσάει» το χρήμα ο Νικολάι Μιχαΐλοφ και δεν το κρύβει. Μπορεί να είναι άνεργος από τον Ιούνιο, όταν έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια, όμως δεν έχει ανάγκη τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Η Λοζάνοβα στο Hello: «Ο Μιχαΐλοφ, η ζωή στην Κύπρο και οι πλαστικές»

Έχει τις επιχειρήσεις του (εστιατόριο και κλαμπ) στη Σόφια, έχει τον πλούσιο πατέρα του, Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ (πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής Βουλγαρίας και παλιά μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου της χώρας), έχει kai για σύντροφό του την μοντέλα Νικολέτα Λοζάνοβα (βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα).

Διαβάστε επίσης: Μιχαΐλοφ & Λοζάνοβα ανοίγουν χλιδάτο κλαμπ με guest star τον Azis!

Τι τον εμποδίζει λοιπόν από του να μην αγοράσει μια ολοκαίνουργια Mercedes; Ο τέως κίπερ του «τριφυλλιού» είναι λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων και δεν σκέφτηκε στιγμή να «σκάσει» €130.000 για να μεγαλώσει τη συλλογή του από πανάκριβα αυτοκίνητα, που σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ διαθέτει τουλάχιστον 20 στο σύνολο.

Διαβάστε επίσης: Το «θηρίο» του Μιχαΐλοφ και οι €20.000 της Ομόνοιας!

Audi, Ferrari, Lamborghini και διάφορα μοντέλα της Mercedes κοσμούν την αυλή του σπιτιού του. «Ο διάδοχος του επικεφαλής της ВFU Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ διέταξε το αυτοκίνητο απευθείας από το εργοστάσιο στη Στουτγάρδη. Πήγε στην εταιρεία με τα χαρτιά στην τσέπη και σε λιγότερο από 20 λεπτά βγήκε, πήρε το νέο του αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση», γράφει η ιστοσελίδα «kliuki.net».

Διαβάστε επίσης: Νικολέτα και Μιχαΐλοφ «έκλεψαν» Ρονάλντο και Αμπρόζιο

Θυμίζουμε πως όταν ο Μιχαΐλοφ ήταν στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, είχε αγοράσει για μια πανάκριβη Mercedes-AMG GLE 43 Coupe (φωτό κάτω), η τιμή της οποίας ξεκινά από €82.000, και με όλα τα έξτρα φτάνει μέχρι και τις €116.000!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ