aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣχεδιασμός Ομόνοιας: Πλην ένας και υπομονή

Σχεδιασμός Ομόνοιας: Πλην ένας και υπομονή

Εδώ και καιρό περιμένουν πώς και πώς την ενίσχυση οι οπαδοί της Ομόνοιας, αλλά ακόμη να βγει άσπρος καπνός. Για την ώρα ακούν πότε «είμαστε κοντά» και άλλοτε «ευχόμαστε να ολοκληρώσουμε κάποιες μετεγγραφές».

Απομένουν λίγα 24ωρα για την εκπνοή της προθεσμίας και η αγωνία ανεβαίνει στο κόκκινο, με το ενδεχόμενο να μη γίνει χειμερινή προσθήκη να μην αποκλείεται από τους πράσινους («μόνο αν βρούμε ποδοσφαιριστές που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε»). Πάντως έχουν προσεγγιστεί ποδοσφαιριστές και καταβάλλεται προσπάθεια για να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός.

Έτσι, έως τώρα το μόνο που κινήθηκε τον Ιανουάριο για το «τριφύλλι», πέραν της διαγραφής Ντούρις και της επανεγγραφής Ασάντε, ήταν η παραχώρηση του Μαρίνου Τζιωνή στην Σπόρτινγκ Κάνσας. Δεν αντιλέγει κανείς, είναι καλό να εισρέει χρήμα στο ταμείο κάθε συλλόγου, εντούτοις έως τώρα η Ομόνοια είναι αποδυναμωμένη αγωνιστικά από τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας συστήνει λίγη ακόμη υπομονή στους φίλους της, αισιοδοξώντας για θετική απάντηση από στόχους που έχουν εντοπιστεί, που θα καταστήσουν την ομάδα τους πιο ισχυρή για τη συνέχεια έστω και την υστάτη της δεύτερης περιόδου μετεγγραφών της σεζόν. Ίδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ