aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣαββίδης: «Η κατάθεση έχει ήδη φέρει αντιδράσεις, φανταστείτε να μαθευτεί το περιεχόμενο»

Σαββίδης: «Η κατάθεση έχει ήδη φέρει αντιδράσεις, φανταστείτε να μαθευτεί το περιεχόμενο»

Ξεκάθαρος ότι πρόκειται για show, από πλευράς του κ. Παπαχαραλάμπους, ήταν ο ερευνών λειτουργός Χάρης Σαββίδης. Τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στον στον Super Sport FM, πως η συνέχεια θα δείξει ποιός θα πρέπει να απολογηθεί, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε στην κατάθεση του κ. Παπασταύρου, για την οποία είπε πώς έχει φέρει αντίδραση χωρίς να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει.

Οι δηλώσεις του κ. Παπαχαραλάμπους: «Ουδέποτε κατάθεσε, συμπαιγνία Παπασταύρου – Σαββίδη με τη βοήθεια του ΑΚΕΛ»

Για τους ισχυρισμούς περί συμπαιγνίας με Ομόνοια και ΑΚΕΛ, εξέφρασε την άποψη ότι ο ίδιος την «πληρώνει», αφού κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν αναξιόπιστο τον κ. Παπασταύρου.

Δείτε επίσης: «Γελοίο αυτό που λέει ο Παπαχαραλάμπους, υπάρχει κατάθεση του Παπασταύρου»

Όσα δήλωσε ο Χάρης Σαββίδης:

«Γελούν και οι πέτρες με το show. Θα δείξει η συνέχεια ποιος θα πρέπει να απολογηθεί. Έχει φέρει αντίδραση η κατάθεση Παπασταύρου και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει αυτή η κατάθεση. Φανταστείτε τι θα γίνει αν μαθευτεί το περιεχόμενο.

Χθες πληροφορήθηκα το γελοίο περί συμπαιγνίας μου με την Ομόνοια και το ΑΚΕΛ. Ξεκίνησε μία προσπάθεια για να βγει αναξιόπιστος ο κος Παπασταύρου. Την «πληρώνω» και εγώ, ως ο άνθρωπος που πήρε την κατάθεση, για να φανώ και εγώ ως αναξιόπιστος. Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν ένα ή δύο χέρια που κινούν τα νήματα.

Δεν βόλεψε, ούτε βολεύει κάποιους από τη δήλωση που είχα κάνει, από τότε που πήρα την κατάθεση, πως είπε πολύ σοβαρά πράγματα. Αυτό εμένα δεν με αφορά εμένα. Τώρα, αν ο κος Παπαχαραλάμπους είναι βαλτός από ανθρώπους που δεν θέλουν να προχωρήσει η υπόθεση, δεν μπορώ να το ξέρω.

Είναι άξιο απορίας τι προσπαθεί να πετύχει. Στο κάτω της γραφής, μέχρι πριν λίγο καιρό, υπηρετούσε και ο ίδιος ως πρόεδρος της επιτροπής και η δουλειά του, όπως και όλων των μελών, ήταν να καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου από την διαφθορά. Μάλιστα η γραμμή που είχαμε από τον ΠτΔ, ήταν να μην χαριστούμε σε κανέναν. Τώρα τι έχει αλλάξει; Είδε κάτι; Είδε κάτι που μπορεί να μην βολέψει τον ίδιο ή/και κάποιους;

Ξεκίνησα να μαθαίνω πράγματα και να αποκτούν όλα αυτά που ήταν στον αέρα ως φήμες, να μπαίνουν κάτω ως στοιχεία πλέον, γενικότερα για την διαφθορά. Έχουν έρθει και άλλοι αθλητικοί παράγοντες και κατέθεσαν, περί κόκκινων φακέλων, στοιχηματικής δραστηριότητας και άλλα. Η διαφθορά του ποδοσφαίρου, δεν εξαντλείται από την κατάθεση του κυρίου Παπασταύρου.

Μπορώ να σας δώσω όλα τα στοιχεία από τα πρακτικά που υπάρχουν από την συνεδρία στη Βουλή, με ονόματα και ημερομηνίες. Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ο οποίος με έστειλε να πάρω κατάθεση από τον κύριο Παπασταύρου και μάλιστα μίλησε και ο ίδιος μαζί του, να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει κατάθεση;

Γιατί άλλαξε στάση από όλα όσα προέκυψαν, όχι μόνο από την κατάθεση του κυρίου Παπασταύρου, αλλά και από άλλα στοιχεία, είμαι σε θέση να το γνωρίζω, όμως δεν θέλω να σταθώ δημόσια σε αυτό. Διερωτώμαι πόσο χαμηλά θα πέσει.

Η κατάθεση δόθηκε τον Σεπτέμβριο και βρίσκεται στα χέρια μου. Όταν ήμουν μέλος και ερευνών λειτουργός της επιτροπής, ήταν προγραμματισμένα, όχι μόνο η υπόθεση Παπασταύρου, αλλά και άλλα θέματα, να προχωρήσουν. Άλλαξε η επιτροπή και περιμένω να με καλέσουν για να δω αν θα συνεχίσω στην επιτροπή ή όχι. Αν δεν συνεχίσω, θα τους τα παραδώσω όλα, αλλά ακόμα δεν με έχουν καλέσει.

Κατάφερε ο κος Παπαχαραλάμπους να μετατρέψει ένα θέμα βασικό για τις έρευνες σε μία εντελώς άσχετη κουβέντα, με ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, ενώ η ουσία του πράγματος που είναι να ερευνηθεί η υπόθεση, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Δεν υπάρχει πόρισμα που να προκύπτει από αυτή την κατάθεση. Το πόρισμα που ανέφερε ο κος Παπαχαραλάμπους αφορά στοιχεία που μου παρέδωσε και ο κος Παπασταύρου, αλλά δεν έχει να κάνει με την κατάθεση. Ήταν στοιχεία τα οποία εξηγήθηκαν στο πόρισμα τα οποία στάλθηκαν στην εισαγγελία και το οποίο ζήτησε ο κος Παπαχαραλάμπους, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει, αφού δεν υπήρχε πλέον επιτροπή.

Ο ΠτΔ με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να παραμείνω στη θέση του ερευνώντος λειτουργού. Βέβαια, αντιλαμβάνεστε πως είναι θέμα της επιτροπής να διορίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ