aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣάββας Σάββα: Εμπειρία, που μόνο θετικά στοιχεία προσφέρει

Σάββας Σάββα: Εμπειρία, που μόνο θετικά στοιχεία προσφέρει

Στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά “2016 Cyprus Volleyball Tournament”, η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος αποτελεί μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στο άθλημα. 

Οι “πράσινοι” μπορεί να ηττήθηκαν με 3-0 σετ (17-25, 20-25, 17-25), ωστόσο οι εμπειρίες που απεκόμισαν αντιμετωπίζοντας έναν τέτοιου επιπέδου αντίπαλο, είναι ασφαλώς πολύτιμες.

“Τέτοιου επιπέδου αγώνες, μόνο θετικά στοιχεία μπορούν να μας προσφέρουν”,επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Σάββα, ο οποίος πρόσθεσε: “Ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι μία εξαιρετική ομάδα, με πολύ υψηλό μπάτζετ, ενώ η Βοϊβοντίνα διαθέτει νεαρούς και ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτες”. 

Όσον αφορά την προσπάθεια της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Σάββας Σάββας επεσήμανε: “Δεν είμαστε ακόμη αγωνιστικά έτοιμοι. Επίσης, παίξαμε με μόνο ένα ξένο, καθώς ο Ροντρίγκο έμεινε εκτός, ενώ καταβάλλουμε προσπάθεια για να αποκτήσουμε τρίτο ξένο, που θα μας ανεβάσει περαιτέρω το επίπεδο. 

Ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος και πιο έμπειρος από εμάς. Ίσως εάν το παιχνίδι διεξαγόταν λίγο αργότερα, να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα. Όμως, οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε έτοιμοι, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ