aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣαρώνει ο Μπεργκ, ακλόνητο φαβορί με τέσσερα στα έξι για τον τίτλο

Σαρώνει ο Μπεργκ, ακλόνητο φαβορί με τέσσερα στα έξι για τον τίτλο

Προσωπική υπόθεση έχει γίνει για τον Χένινγκ Μπεργκ το έπαθλο Winmasters Προπονητής του Μήνα αφού και το Φεβρουάριο αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των συναδέλφων του προπονητών του Πρωταθλήματος Cyta. Ο Νορβηγός κερδίζει το έπαθλο για τρίτο διαδοχικό μήνα και τέταρτο μέσα στη σεζόν, επί συνόλου έξι μηνών.

Πλέον ο Μπεργκ είναι ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο του Winmasters Προπονητή της Χρονιάς, τον οποίο θα κατακτήσει ο προπονητής με τις πιο πολλές πρωτιές. Πέραν του Μπεργκ, από έναν μήνα έχουν κερδίσει οι Κετσπάγια και Κέρκεζ.

Το Φεβρουάριο ο Ντούσαν Κέρκεζ της ΑΕΛ κατετάγη δεύτερος για τρίτο διαδοχικό μήνα. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους του Εθνικού Άχνας.

Για έκτη διαδοχική χρονιά ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει τον Winmasters Προπονητή του Μήνα αναδεικνύοντας το έργο των προπονητών, βάσει των ψήφων των συναδέλφων τους. Η Winmasters Cyprus είναι για τέταρτη χρονιά ανάδοχος χορηγός του επάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ