aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣάντσο όπως Ντάρμπισαϊαρ σε αγγλικό αφιέρωμα!

Σάντσο όπως Ντάρμπισαϊαρ σε αγγλικό αφιέρωμα!

Ο Τζέιντον Σάντσο ήταν το πρόσωπο της κυριακάτικης αγωνιστικής ημέρας. Ο Άγγλος επιθετικός της Ντόρτμουντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός μετά την επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και σημείωσε χατ-τρικ.

Με αφορμή την εξαιρετική παράσταση του 20χρονου άσου της γερμανικής ομάδας, η ιστοσελίδα «www.90min.com» έκανε ένα αφιέρωμα με τους εννιά Άγγλους παίκτες που έχουν σημειώσει χατ-τρικ εκτός της χώρας τους.

Ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, με το εκπληκτικό χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στον Εθνικός Άχνας, στο αξέχαστο ματς στο ΓΣΠ τον Ιανουάριο του ’17, όπου μόνος του γύρισε το παιχνίδι από 0-2 σε 3-2 για το «τριφύλλι» πετυχαίνοντας τα τρία γκολ του σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

«Δύο φορές έφυγε από την Αγγλία. Μία για τον Ολυμπιακό και μία για την Ομόνοια. Θυμόμαστε το παιχνίδι του 2017 με τον Εθνικό Άχνας όταν σκόραρε τρία γκολ και έδωσε στην ομάδα του την νίκη», τονίζεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα για τον Killer της Ομόνοιας.

Οι άλλοι επτά παίκτες, πλην του Ματ και του Σάντσο είναι οι ακόλουθοι: Κέβιν Κίγκαν (Αμβούργο-Αρμίνια το 1978 / 3-1), Τρέβορ Φράνσις (Ουντινέζε-Σαμπντόρια το 1983 / 0-4), Γκάρι Λίνεκερ (Μπαρσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης το 1987 / 3-2), Μπράιαν Στάιν (Καέν-Κάννες  το 1989 / 3-0), Κρις Σάτον (Κιλμάρνοκ-Σέλτικ το 2003 / 0-5 ), Ρόμπι Φάουλερ (Περθ-Μελβούρνη το 2010 / 3-1), Μπράντλι Ράιτ-Φίλιπς (ΝΥ Ρεντ Μπουλς-Χιούστον Ντινάμο το 2014 / 4-0) και Γουέιν Ρούνεϊ (DC Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Σολτ Λέικ το 2019/ 5-0).

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό αφιέρωμα της αγγλικής ιστοσελίδας 90min.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ