aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣαν τον κόουτς - Μιλόγεβιτς δεν έχει!

Σαν τον κόουτς – Μιλόγεβιτς δεν έχει!

Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί (και) φέτος ο Πανιώνιος ανάγκασε τις πλείστες ιστοσελίδες στην Ελλάδα να τον εκθειάσουν με άρθρα, σχόλια και ρεπορτάζ. Μία από αυτές η marca-sl.gr και συγκεκριμένη η στήλη «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ».

Αναλυτικά: «Στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, την αποθέωση απ΄την γιούχα χωρίζει μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Για όλους όσους ασχολούνται με την στρογγυλή θεά. Παράγοντες, παίκτες και προπονητές.

Και για του λόγου το αληθές, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο κόουτς του Πανιωνίου τα άκουγε… χοντρά από τον κόσμο της ομάδας για τον πρόωρο αποκλεισμό των «κυανέρυθρων» στο θεσμό του Κυπέλλου. Και όχι μόνο δεδομένου πως «γαλλικά» εναντίον του ακούστηκαν κι έπειτα από κάποια στραβά αποτελέσματα της νεοσμυρνιώτικης ομάδας σε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο Ζαμάνης, ο Δάρας και τα άλλα παιδιά της διοίκησης στήριξαν τον Σέρβο κόουτς και δικαιώθηκαν για την συγκεκριμένη επιλογή τους κρίνοντας από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πανιωνίου που τον έχουν εδραιώσει στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Κι επειδή εκτός από τους ποδοσφαιριστές και προπονητής που κερδίζει, δεν αλλάζει, στη Νέα Σμύρνη έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον κόουτς Μιλόγεβιτς. Με το σκεπτικό πως δεν λύγισε στα δύσκολα και πως αποτέλεσε έναν αν μη τι άλλο καθ΄όλα άξιο διάδοχο του Ουζουνίδη αναλαμβάνοντας την βαριά κληρονομιά του Εβρίτη τεχνικού.

Κι όλα αυτά την στιγμή που ο Μιλόγεβιτς βρήκε μια ομάδα έτοιμη έπειτα από την ξαφνική αποχώρηση του Ουζουνίδη και χωρίς να έχει βάλει ο ίδιος την σφραγίδα του στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Πανιωνίου. Κάτι που κατά τα φαινόμενα θα έχει την ευκαιρία να κάνει το προσεχές καλοκαίρι. Είπαμε: η γιούχα από την αποθέωση και το νέο συμβόλαιο απέχουν ελάχιστα στον ευλογημένο ποδοσφαιρικό τόπου που ζούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ