aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣαν έτοιμος από καιρό ο Κάρβερ!

Σαν έτοιμος από καιρό ο Κάρβερ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρώτη γεύση από τον πάγκο, σε «αιώνιο» ντέρμπι, θα πάρει το Σάββατο ο Τζον Κάρβερ. Ο τεχνικός της Ομόνοιας είδε και άκουσε πολλά για τα παιχνίδια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ όμως, είναι αλλιώς να το ζεις από τον πάγκο. Την ένταση, την αγωνία, τη θέληση για επιτυχία.

Παρόλο που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας, φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία ενός ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Δείχνει να ξέρει πού πάει, τι θα αντιμετωπίσει, ενώ παρουσιάζεται σαν έτοιμος από καιρό να βιώσει τη μάχη από τον πάγκο και να ψάξει με την «πρώτη» την παρθενική του νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που θα είναι και η πρώτη για την Ομόνοια μετά τις 6 Απριλίου 2013.

Μάλιστα, ο Κάρβερ έδειξε να είναι διαβασμένος και για την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τριάμισι και πλέον χρόνια. «Η ομάδα θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να αλλάξει αυτό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ», είπε προχθές, απευθυνόμενος στους φίλους της Ομόνοιας που δήλωσαν παρόντες στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού.

Ο Άγγλος, με την πιο πάνω θέση, ανύψωσε για τα καλά το ηθικό του κόσμου της ομάδας. Έχει αντιληφθεί, ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια, τι μπορεί να προσφέρουν οι οπαδοί, γεμίζοντας το ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αυριανή προπόνηση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Ο 51χρονος προπονητής γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλο τον βαθμό δυσκολίας του ματς με τον ΑΠΟΕΛ, πιστεύει στην ομάδα του και ελπίζει ότι θα ανταποκριθεί στον μέγιστο βαθμό, δίνοντας χαρά στον κόσμο της.

Από την αμφισβήτηση στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Κάρβερ κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση του κόσμου, πόσο μάλλον αν βγει νικητής στο προσεχές ντέρμπι. Θα πίνουν νερό στ’ όνομά του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ