aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣάλεϊ: Οι οφειλές και ο λόγος της… φυγής

Σάλεϊ: Οι οφειλές και ο λόγος της… φυγής

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, ο Νούρου Σάλεϊ εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει μία από τις προσθήκες της Ομόνοιας για την κάλυψη στο κέντρο της άμυνας. Ως γνωστόν αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος Ουίλιαμ Σοάρες και αν αποκτηθεί οριστικά ο Σάλεϊ, θα μένει μόνο μία προσθήκη για την καρδιά της οπισθοφυλακής.

Ο Γκανέζος διεθνής στόπερ, «κουβαλάει» κάποιες ιστοριούλες μιας και η καριέρα του είχε και τα καλά της, αλλά και τα άσχημα της. Σύμφωνα με έρευνα στο διαδίκτυο, στη λήξασα σεζόν ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε κάποια συχνά προβλήματα τραυματισμού στην τουρκική Αλάνιασπορ, ωστόσο δεν θεωρούνται σοβαρά σε σημείο που να του στερήσουν μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τα γήπεδα.

Πήρε απόφαση να μην παίξει στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν σε συνεργασία με τη διοίκηση της Αλάνιασπορ, και ο ποδοσφαιριστής προέβη σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεραστεί μια και καλή το πρόβλημά του και πλέον μετά από προετοιμασία, θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Ομόνοια.

Επίσης, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνια και συγκεκριμένα στην Τουρκία, αφού είχε κι άλλες προτάσεις, άσχετα αν είχε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Αυτό, επειδή σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή κακοπληρωνόταν και μέχρι τον περασμένο Μάιο η διοίκηση της ομάδας της Αλάνια, του χρωστούσε μισθούς τριών μηνών, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο Σάλεϊ ήταν τραυματίας και δεν αγωνιζόταν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ