aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣαλαμίνα-Ομόνοια: Tα δύο πέναλτι που δεν υποδείχθηκαν και η κρίσιμη φάση

Σαλαμίνα-Ομόνοια: Tα δύο πέναλτι που δεν υποδείχθηκαν και η κρίσιμη φάση

Ο Νικόλας Νεοκλέους, πέρα από το πέναλτι που έδωσε στην Ομόνοια και ήταν απόλυτα ορθός, μπορούσε να το κάνει σε άλλη μια περίπτωση για κάθε ομάδα. Στο 20’ σε τράβηγμα του Γκαφούρ στον Κίνγκσλι αλλά και σε πέσιμο του Αλμπίν, όταν ανέβηκε πάνω του ο Τζολοβάρτ. Αυτές ήταν οι επίμαχες φάσεις, που μπορεί να κριθεί ο διαιτητής.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. Απέκρουσε πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 84’ με το κεφάλι απομάκρυνε εντυπωσιακά. Δυο φάσεις που τον αναδεικνύουν σε κορυφαίο της αναμέτρησης. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών», έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν παθητικό για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Αινιγματική απάντηση Ολίβα για τον εκτελεστή του πέναλτι

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Τζλοβάρτ στο 90’+1 έκανε τεράστιο λάθος να σηκώσει ψηλά το χέρι και να αποκρούσει την μπάλα λες και ήταν τερματοφύλακας, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να κερδίσει το πέναλτι. Είχε την ευκαιρία να σώσει τον έναν βαθμό, κι όμως ο Βεσελόφσκι είπε «όχι» στον Χριστοφή σε μια κακή εκτέλεση πέναλτι. Απόκρουση που κράτησε τη νίκη στη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Σαλαμίνα-Ομόνοια: To… αστείο πέναλτι και η εκτέλεση του Χριστοφή (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ