aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΣακκής για Ομόνοια: «Στόχος μας το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Σακκής για Ομόνοια: «Στόχος μας το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Η Ομόνοια U19 αφήνει πίσω της την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται την Καρμιώτισσα στο «Ηλίας Πούλλος» και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων», Αχιλλέας Σάκκης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για το αυριανό (14/12) παιχνίδι: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν, γιατί ήμασταν πολλοί νέοι παίκτες, όμως όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε καλύτεροι και ανεβαίνουμε βαθμολογικά. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα βρίσκεται στην 1η θέση με 17 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αρχίσει στις 14:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ