aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣάμπουριτς για Ομόνοια: «Ηγέτης ο Μποτεάκ. Κάπως αργή η άμυνα…»

Σάμπουριτς για Ομόνοια: «Ηγέτης ο Μποτεάκ. Κάπως αργή η άμυνα…»

Άριστος γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου ο Τόζα Σάμπουριτς ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «sportklub.rs», μιλώντας για την «μάχη» μεταξύ της Ομόνοιας και του Ερυθρού Αστέρα, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ αφού έκανε αναδρομή της… επεισοδιακής λήξασας σεζόν τονίζοντας πως οι πράσινοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση με όσους βαθμούς είχε και η Ανόρθωση, ενώ ανέφερε πως δεν έγινε απονομή του τίτλου. Ο Σάμπουρτις μίλησε για τα δυνατά σημεία του «τριφυλλιού» όπως επίσης και για την τεχνική που ακολουθεί ο Μπεργκ.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τα δυνατά σημεία της Ομόνοιας: «Η ομάδα, η εμπειρία, και ο Νορβηγός τεχνικός, Χένινγκ Μπεργκ. Ο κορμός της ομάδας διατηρήθηκε, έγιναν πολύ λίγες αλλαγές και αυτό από μόνο του δίνει μια σημαντική ποιότητα. Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Φαμπιάνο και μπροστά του μια σχετικά αργή άμυνα. Αν μου ζητάμε να πω το όνομα αυτού που ηγείται του παιχνιδιού της Ομόνοιας, τότε θα έλεγα τον Γάλλο (σ.σ. Μποτεάκ) που είναι πίσω από τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας».

Για το σύστημα του Μπεργκ: «Αυτό αλλάζει ανάλογα με την κατοχή της μπάλας. Όταν η μπάλα είναι στους παίκτες της Ομόνοιας, τότε το σχήμα είναι 4-2-3-1, ενώ όταν την έχει ο αντίπαλος, τότε 4-4-2. Δεν έχω αμφιβολία πως ο Ερυθρός Αστέρα θα μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι των 8.000.000 ευρών».

Η πρόβλεψη του: «Πιστεύω πως οι ερυθρόλευκοι λόγω της θετικής τους παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν το πλεονέκτημα και είναι το φαβορί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ