aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡουσιάς: Σκέψεις για Ελλάδα...

Ρουσιάς: Σκέψεις για Ελλάδα…

Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dialogos.com.cy γίνεται αναφορά στις σκέψεις που κάνουν στην Ομόνοια για να μεταβεί στο εξωτερικό ο Ονησίφορος Ρουσιάς, έτσι ώστε να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά: «Ρουσιάς: ενόχληση στους κοιλιακούς (χρόνιο πρόβλημα), φυσιοθεραπεία. Θα περάσει από επιπλέον εξετάσεις». Αυτό αναγραφόταν στο χθεσινό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ομόνοια πριν από το φιλικό με την ΑΕΖ.

«Χρόνιο πρόβλημα στους κοιλιακούς». Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται το φαινόμενο στον ποδοσφαιριστή. Του δόθηκε πρόγραμμα ενδυνάμωσης που θα τον κρατήσει εκτός για μερικές μέρες. Αυτός, άλλωστε, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται το πρόβλημα από το ιατρικό επιτελείο της Ομόνοιας, με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει εδώ και καιρό τοιουτοτρόπως.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει ενδεχόμενο το πρόβλημα που απασχολεί έντονα τον φορμαρισμένο και πολλά υποσχόμενο για την επικείμενη χρονιά ποδοσφαιριστή, να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο.

Με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, να μεταβεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελλάδα για εξετάσεις με στόχο μια πιο δραστική θεραπεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ