aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡομπέρζ - Κορέια: Η Ομόνοια τους θέλει, δεν τους εγκαταλείπει

Ρομπέρζ – Κορέια: Η Ομόνοια τους θέλει, δεν τους εγκαταλείπει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παράλληλα με την προσπάθεια αναζήτησης προπονητή, οι Λάρκου και Ταραπουλούζης συνεχίζουν την προσπάθεια αξιολόγησης ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι πανέτοιμοι να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή. Αυτό ισχύει και στις περιπτώσεις των Άντερσον Κορέια και Βαλεντίν Ρομπέρζ. Δυο εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές, που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στην πετυχημένη πορεία της ομάδας τους, ο πρώτος κυρίως στην τρέχουσα σεζόν και ο δεύτερος την τελευταία τριετία.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφή: «Θυμίζει τον Ζέκα, θα τρέχει περισσότερο απ’ όλους»

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θεωρούνται αξιόλογες περιπτώσεις και ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην Ομόνοια. Ωστόσο, το συμβόλαιο που διατηρούν με Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνα, αντίστοιχα, αποτελεί τροχοπέδη τουλάχιστον για την ώρα, ώστε η Ομόνοια να τους κάνει «δικούς» της.

Το «Goal πληροφορείται πως στον σύλλογο της Λευκωσίας δεν έχουν εγκαταλείψει τις δύο αυτές περιπτώσεις. Στην Ομάδα Προγραμματισμού θέλουν διακαώς να τους ντύσουν στα πράσινα και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρις ότου το επιτρέψουν οι συνθήκες για να τους διεκδικήσουν. Υπάρχει η διάθεση να καταβληθεί ένα ποσό για αγορά τους, όμως πάντοτε σε λογικά πλαίσια. Παρόλο που υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες επιλογές για τις θέσεις που αγωνίζονται οι δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστές, οι πράσινοι αναμένεται να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, προσδοκώντας να τους αποκτήσουν. Την ίδια ώρα αξιολογούνται συνεχώς ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις που προτίθεται να ενισχυθεί η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ