aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΡινάλντι: «Πρωτάθλημα και ομίλους Europa League» (τι είπε για Ομόνοια)

Ρινάλντι: «Πρωτάθλημα και ομίλους Europa League» (τι είπε για Ομόνοια)

Ξέρει πού έχει έρθει και είναι απόλυτα αισιόδοξος πως τα… καλύτερα είναι μπροστά! Ο Λαουτάρο Ρινάλντι, που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο χθες στην Κύπρο, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα «εφόδια» και για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και για να περάσει στους ομίλους του Europa League, κάνοντας κι εκεί μια αξιόλογη πορεία.

Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε «έτοιμος» από άποψη φυσικής κατάστασης και έριξε το… μπαλάκι στον Αντρέα Στραματσόνι για το πότε θα τον χρησιμοποιήσει, ενώ θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα για την ήττα με 3-0 από την Ομόνοια: «Δεν πρέπει να ανησυχούμε και να δίνουμε μεγαλύτερη αξία από την πραγματική. Ήταν απλώς ένα φιλικό…».

Οι δηλώσεις Ρινάλντι στην NOVA

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και την πρώτη του εμφάνιση με το Τριφύλλι στο στήθος: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που έχει τη στήριξη του κόσμου. Εξάλλου το είδαμε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την παρουσία του μας έκανε να νιώθουμε άνετα. Είμαι μόλις 4 ημέρες με την ομάδα, αλλά έχω καταλάβει πως διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εάν συνεχίσουμε το “δέσιμο”, έχουμε όλα τα στοιχεία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να αγωνιστούμε στους ομίλους του Europa League».

Για το βαθμό ετοιμότητας του: «Αισθάνομαι καλά, αλλά αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει ο προπονητής. Από την πλευρά μου πρέπει να προπονούμαι συνεχώς για να φτάσω στην επιθυμητή κατάσταση και με χρειαστεί ο προπονητής, να είμαι κανονικά στη διάθεσή του».

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Ήταν ένα περίεργο ματς, όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε και να δίνουμε μεγαλύτερη αξία από την πραγματική. Σίγουρα ο κόσμος θέλει να συνεχίζουμε με νίκες, αλλά ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει σωστά και δείχνει δυνατότητες για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League».

Για τα κρίσιμα παιχνίδια με την Μπρόντμπι: «Θα κατέβουμε για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Μπρόντμπι. Ο Παναθηναϊκος είναι μεγάλη ομάδα και έτσι θα προσεγγίζουμε όλα τα ματς. Μπορούμε να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους, έχουμε την προσωπικότητα για να το κάνουμε και θα είμαστε σοβαροί».

Άνθρωπος της Μπρόντμπι είδε το Ομόνοια-Παναθηναϊκός

Εν τω μεταξύ, υπό το βλέμματα ανθρώπου της Μπρόντμπι αγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Σκάουτ των Δανών βρέθηκε στην Κύπρο και παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση για να μεταφέρει στον τεχνικό του συλλόγου Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ τα όσα κατέγραψε.

Τα όσα είδε βέβαια στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ από πλευράς πράσινων μπορεί και να τον ικανοποίησαν αλλά γνωρίζει καλά και ο ίδιος πως το τριφύλλι δεν θα έχει την ίδια εικόνα στα ματς με τους Δανούς. Άλλωστε οι Δανοί έχουν προμηθευτεί και τα “DVD” από τις δυο αναμετρήσεις με την ΑΪΚ προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ