aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ρίχνει» €18.000.000 το αφεντικό της Λανς, παραμένει στη λίστα ο Μποτεάκ

«Ρίχνει» €18.000.000 το αφεντικό της Λανς, παραμένει στη λίστα ο Μποτεάκ

Τα πρωταθλήματα στη Γαλλία δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, ωστόσο οι διοργανώτριες αρχές ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης των δύο επαγγελματικών πρωταθλημάτων που βρήκε νικήτριες και χαμένες ομάδες. Μια από αυτές που «βολεύτηκαν» με τις αποφάσεις είναι η Λανς, η οποία πήρε το ένα από τα δύο «εισιτήρια» για τη μεγάλη κατηγορία και άρχισε ήδη να κάνει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο εξτρέμ της Ομόνοιας Έρικ Μποτεάκ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα των «ερυθροκίτρινων»», κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας σε live στο Instagram. Στην Ομόνοια πάντως δεν γνωρίζουν οτιδήποτε, αφού κανείς δεν τους έχει πλησιάσει επίσημα για να δουν τις προθέσεις τους, γι’ αυτό και δεν ανησυχούν από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Μποτεάκ έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2022. Όσο για την ρήτρα αγοράς €500.000 που ισχυρίζεται η ιστοσελίδα «maligue2.fr» ότι υπάρχει στο συμβόλαιο του Γάλλου άσου, δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί από την επίσημη Ομόνοια.

Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, η Λανς φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει στη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς της στόχους τον Έρικ Μποτεάκ όπως σημειώνει νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «foot-sur7.fr», το οποίο αναφέρει επίσης ότι ο πρόεδρος του συλλόγου Τζόζεφ Ουγκούρλιαν θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα διαθέσει €18.000.000 για την ενίσχυση της ομάδας του με στόχο την παραμονή στην  Ligue 1.

Εάν σε κάποια από αυτά τα χρήματα θα τα δαπανήσει για την απόκτηση του άσου της Ομόνοιας θα το δείξει ο χρόνος, πάντως ο Αθλητικός Διευθυντής του «τριφυλλιού» Νεόφυτος Λάρκου έχει πως πως «αν έρθει, καλοδεχούμενη, είμαστε ομάδα με ανοικτό μυαλό και αν μας συμφέρει η πρόταση, θα την αξιολογήσουμε».

Πιο κάτω ακολουθεί απόσπασμα του δημοσιεύματος της «foot-sur7.fr», στο οποίο αναφέρονται όλα τα ονόματα παικτών που βρίσκονται στη λίστα της Λανς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ