aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡεζίλεψαν την Ομόνοια με πολιορκητικό κριό οι Ανγούλο-Νέμετς! (pics)

Ρεζίλεψαν την Ομόνοια με πολιορκητικό κριό οι Ανγούλο-Νέμετς! (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι: «Γίνονται θαύματα στις μέρες μας στο ποδόσφαιρο;». Αν είσαι πιο ρεαλιστής λες ότι «ένα ματς τελειώνει στο 90’». Ναι λοιπόν και θαύματα γίνονται, και τα παιχνίδια πάντα τελειώνουν στο τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Στο ψητό για μην σας κουράζουμε. Ο Πάφος FC, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής, αλλά αρνήθηκε να ρίξει λευκή πετσέτα στο χορτάρι, αφού κατά διαστήματα προειδοποιούσε συχνά το «τριφύλλι» σαν να έλεγε «μηδένα προ του τέλους μακάριζε». Και όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά μέσα σε οκτώ λεπτά έφερε τα κάτω-πάνω και ρεζίλεψε με 4-2 την Ομόνοια, έχοντας ως κορυφαίους παίκτες της τους Ανγούλο και Νέμετς, οι οποίοι πήραν τον «πολιορκητικό κριό» και γκρέμισαν την πράσινη άμυνα πετυχαίνοντας από δύο γκολ ο καθένας. Δηλαδή τέσσερα και όσα δέχθηκε η ομάδα της πρωτεύουσας συνολικά στα έξι προηγούμενα ματς.

Η Ομόνοια στο παιχνίδι που κατάφερε να σκοράρει όσα γκολ πέτυχε προηγουμένως (2), παρουσιάστηκε αρχικά ικανή να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και άξια της μοίρας της, αφού όπως προαναφέραμε γκρεμίστηκαν όλα μέσα σε οκτώ λεπτά και δέχθηκε την τέταρτη σερί ήττα της, ενώ η Πάφος η οποία στα προηγούμενα ματς δεν βλεπόταν, ήταν «χάρμα ιδέσθαι». Δεν κέρδισε απλώς, αλλά παρουσιάστηκε αλλαγμένη προς το καλύτερο σε όλες τις γραμμές, απώλεσε μεγάλες ευκαιρίες και μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερης έκτασης σκορ. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι με αυτή της την επιτυχία, έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον, προς τον κόσμο της που ήταν απογοητευμένος και πολύ θυμωμένος τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Από την αρχή η Πάφος FC έδειξε τις διαθέσεις της και «φώναξε» πως πήγε στο ΓΣΠ για να διεκδικήσει τη νίκη. Δεν κατάφερε να προηγηθεί αφού έφτιαξε ευκαιρίες, από λάθος βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (Λόπεθ 6’), όμως δεν τα παράτησε ακόμη κι όταν η Ομόνοια πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (Χριστοφή 51’). Πίστεψε πως μπορεί και πέτυχε! Από το 58’ έως το 66’ έκανε ό,τι ήθελε και πέτυχε τέσσερα γκολ, από δύο οι Ανγκούλο και Νέμετς, διασύροντας την αντίπαλό της, που δεν μπόρεσε με τίποτα να αντιδράσει.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Παφίτες να πανηγυρίζουν για τη μεγάλη επιτυχία τους, δείχνοντας μεγάλο θράσος, και από την άλλη τον Γκόμεθ και τους παίκτες της Ομόνοιας να αποδοκιμάζονται από τον κόσμο τους.

Ομόνοια (Άνχελ Γκόμεθ): Μεχίας, Κούσουλος, Γκαφούρ, Πρετσέ, Λόπεθ, Eντρένα, Ενρίκες, Γκόμεθ, Χριστοφή (67′ Ραμίρες), Μόντες (76′ Σοάρες), Ντάρμπισαϊρ.

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Μολ, Σίροκ, Μπαγκάαρντ, Χολτ, Ζάντερ, Ζαχαρίου (85′ Ζαχαρίου), Φόλπρεχτ, Ζίβουλιτς, Κουλς, Ανγούλο (79′ Λοράν), Νέμετς (76′ Ράσιτς).

Σκόρερ: 6′ Λόπεθ, 51′ Χριστοφή / 58′, 66′ Ανγούλο, 60′, 63′ πεν. Νέμετς.

Κίτρινες: Ζάντερ, Ζίβουλιτς, Ανγούλο.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Τέταρτος: Λούκας Σωτηρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

Το live της αναμέτρησης



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ