aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ρενάτο, έχεις ειδική αποστολή»

«Ρενάτο, έχεις ειδική αποστολή»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας αγωνίστηκαν με δύναμη, ένταση και πάθος 120 λεπτά την Τετάρτη και ο Μιλόγεβιτς καλείται να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του αναλόγως.

Οι αλλαγές, αναγκαστικές και μη, θεωρούνται δεδομένες. Ο Χαφέζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών και ο Ρενάτο Μαργκάσα θα έχει και πάλι ειδική αποστολή, να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος, πότε ως ανασταλτικός μέσος, πότε ως αριστερός μπακ, τα δίνει όλα για το καλό της ομάδας, γι’ αυτό και χαίρει τεράστιας εκτίμησης από τον κόσμο της Ομόνοιας. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να αγωνιστεί ο Οικονομίδης, παρόλο που θέση διεκδικεί και ο Μπεμπέ.

Ο Ράμος μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την ΑΕΚ θα απουσιάσει και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μπαντιμπάνγκα. Επίσης, ο Κιρμ ενδέχεται να μείνει στον πάγκο και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα μετά από τρία ματς, ο Σκέμπρι.

Εφόσον είναι στην ενδεκάδα ο Μαλτέζος, το ερώτημα είναι αν θα καλύψει τη θέση στην κορυφή ή ως αριστερό εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ