aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Red Rebels»: «Ξεκαθαρίζουμε ενόψει Ομόνοιας, παραποίησαν αυτά που είπαμε»

«Red Rebels»: «Ξεκαθαρίζουμε ενόψει Ομόνοιας, παραποίησαν αυτά που είπαμε»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», οι οποίοι αυτή τη φορά ξεκαθαρίζουν το νόημα της προηγούμενης ανάρτησης τους (διαβάστε την εδώ).

«Η τακτική ορισμένων να παραποιούν αυτά που λέμε γνωστή. Δεν θα καταπιαστούμε από αυτό όμως αν και μπορούμε να το αναλύσουμε. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Η ανακοίνωση μας ζητά ξεκάθαρα από την ομάδα μας να παίξει καθαρό ποδόσφαιρο μακριά από σκοπιμότητες και προσυνεννόησης. Ζητά ξεκάθαρα να κλείσει τα στόματα σε όσους κάθε χρόνο πριν από κάθε παιχνίδι με τη συγκεκριμένη ομάδα διατυμπανίζουν ότι θα χαρίσουμε το παιχνίδι ή ότι το πουλήσαμε», τονίζεται αρχικά και προστίθεται:

«Δεν είπαμε ότι το έκανε η διοίκηση ή κάποιο μέλος της. Ζητούμε να παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο όπως παίξαμε σε όλα τα προηγούμενα και ας χάσαμε κάποια από αυτά και ας χάσουμε ακόμα και σε αυτό. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία απέχει πολύ από την πραγματική και οι προθέσεις της είναι αλλότριες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ