aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑRecord: «Ο Φαμπιάνο σόκαρε την αγορά. Ομάδες από Τουρκία και Σαουδική Αραβία»

Record: «Ο Φαμπιάνο σόκαρε την αγορά. Ομάδες από Τουρκία και Σαουδική Αραβία»

Oι μετεγγραφικές σειρήνες για τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο ηχούν ξανά και αυτή τη φορά δεν προέρχονται από κάποια παρασκηνιακή στήλη ελλαδικής ιστοσελίδας, οι οποίες πολλάκις αποδείχθηκαν αναξιόπιστες.

Η ηλεκτρονική έκδοση της πασίγνωστης πορτογαλικής εφημερίδας «Record», η οποία σημειώνει πως «ο Φαμπιάνο δείχνει σε εξαιρετικό επίπεδο για την Ομόνοια και ήδη κάνει την αγορά να κλονιστεί». Σημειώνονται τα επιτεύγματα του 33χρονου τερματοφύλακα με το «τριφύλλι» και τα μόλις 12 τέρματα που δέχθηκε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Σε 28 αγώνες για το πρωτάθλημα, ο Φάμπιανο δέχθηκε μόλις 12 γκολ, αποτελώντας ένα σημαντικό κομμάτι για την Ομόνοια να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης, ο τερματοφύλακας ήταν επίσης σημαντικός στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ», σημειώνεται στο ρεπορτάζ και ακολούθως αποκαλύπτεται το ενδιαφέρον ομάδων από Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ