aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡαμίρες: Ένας φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντάρμπισαϊρ

Ραμίρες: Ένας φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντάρμπισαϊρ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλη μια κίνηση, που βρίσκεται προ των πυλών, που επιβεβαιώνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Άνχελ Γκόμεθ για να επιλέξει έναν ποδοσφαιριστή: να έχει γεμάτη τουλάχιστον την προηγούμενη σεζόν. Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία, πέρα από τα χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό και κατέληξε στον εκλεκτό για την επίθεση, που ακούει στο όνομα Νταβίντ Ραμίρες. Εν ενεργεία διεθνής με την Κόστα Ρίκα. Ήταν στην προεπιλογή για το Μουντιάλ, αγωνίστηκε στα τελευταία φιλικά της εθνικής του απέναντι σε Αγγλία και Βόρειο Ιρλανδία, ωστόσο την τελευταία στιγμή «κόπηκε» από τον Όσκαρ Αντόνιο Ραμίρες, ομοσπονδιακό τεχνικό. Μετρά 17 συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα.

Ο 25χρονος (28.5.1993) Κοσταρικανός επιθετικός παρουσιάζεται έτοιμος να αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, μετά το πέρασμα που είχε από τη γαλλική Εβιάν (2014-15) και την πορτογαλική Μορεϊρένσε (2016-17). Τελευταία ομάδα του ύψους 1,75μ. επιθετικού, ήταν η Ντεπορτίβο Σαπρίσα της πατρίδας του από την οποία άρχισε την καριέρα του. Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 46 αγώνες και πέτυχε 17 γκολ. Μια γεμάτη και παραγωγική περίοδος για τον Κοσταρικανό άσο, γεγονός που οδήγησε τον Γκόμεθ να επιλέξει τον Ραμίρες για την επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτός ο λαός δεν ξενερώνει με τίποτα!

Είναι επιθετικός που συνοδεύεται από διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Ματ Ντέρμπισαϊρ. Είναι πιο ευέλικτος, διεισδυτικός, παίζει ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως εξτρέμ, τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Τι απομένει για ολοκλήρωση της μετεγγραφής; Να έλθει στην Κύπρο ή να πάει στην Πολωνία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο που του πρόσφερε η Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: H μετεγγραφή της… 31ης Αυγούστου

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και πλέον θα μένει μόλις μια θέση ξένου ή κοινοτικού διαθέσιμη. Το ρόστερ με την προσθήκη του Ραμίρες θα συμπληρωθεί και ο Γκόμεθ ενδέχεται να θελήσει να προβεί σε άλλη μια κίνηση στην πορεία, αναλόγως και της ανάγκης που ίσως παρατηρηθεί σε οποιαδήποτε θέση. Ακόμη μέχρι και την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ