aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡαφαέλ Λόπες: Η πρεμιέρα η δική του!

Ραφαέλ Λόπες: Η πρεμιέρα η δική του!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η κακιά στιγμή την ώρα που τα κολακευτικά σχόλια όλο και πύκνωναν, «χτύπησε» τον Ραφαέλ Λόπες στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. Αμέσως επισκέφθηκε το νοσοκομείο Λάρνακας, του έγινε επανατοποθέτηση και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα της Ομόνοιας, που είναι στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου. Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο ότι θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να είναι σε θέση να επανέλθει πλήρως.

Ο 26χρονος άσος, τις επόμενες 3-4 μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας αφού έχει φλεγμονή και ακολούθως θα περάσει εκ νέου από εξετάσεις. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, παρόλο που αυτό θα κριθεί στην πορεία και αναλόγως της βελτίωσης που θα παρουσιάσει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Λόπες είναι ποδοσφαιριστής που «κολλά» με τον Ντέρμπισαϊρ ως δίδυμο στην επίθεση και γι’ αυτό αποκτήθηκε. Είναι παιχνίδια, αναλόγως αντιπάλου, που ο Πάμπος Χριστοδούλου θα θελήσει να παρουσιάσει την ομάδα του με δυο επιθετικούς. Ιδιαίτερα απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, «παίζει» έντονα το σενάριο οι πράσινοι να παρουσιάζονται με επιθετικό δίδυμο θέλοντας να βάλουν μεγαλύτερη πίεση.

Στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης για το προσεχές διάστημα, θα είναι ο Ντέρμπισαϊρ και ο νεαρός Κατσαντώνης. Ο Κύπριος τεχνικός, όπως πληροφορούμαστε, έκανε από προηγουμένως σκέψεις για την προσθήκη επιθετικού κάτω των 22 ετών και μετά την εξέλιξη με τον Λόπες, ίσως επισπεύσει τις διαδικασίες σύναψης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον εκλεκτό του. Είναι κάτι που θα διαφανεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε, τέλος Αυγούστου ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ