aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΨάχνοντας την καλύτερη λύση με Μαργκάσα και άλλους

Ψάχνοντας την καλύτερη λύση με Μαργκάσα και άλλους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται σημαντικά, στην προσπάθεια της Ομόνοιας για τερματισμό της συνεργασίας της με τον Ρενάτο Μαργκάσα. Είναι γνωστή η απόφαση του Άνχελ Γκόμεθ να μην συνεχίσει στην ομάδα ο Πορτογάλος μέσος, όπως και η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους δύο που δεν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Περιμένει τις εξελίξεις ο Μαργκάσα

Ο Ισπανός θα θελήσει να έχει εκ νέου συνάντηση με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, σε μια νέα προσπάθεια για να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί η συνεργασία Ομόνοιας και Μαργκάσα. Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος για τερματισμό του συμβολαίου των Λόπες και Αλβμπόγκε, παρόλο που επίσημα δεν έχει λεχθεί τίποτα. Οι δυο τους φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσουν στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Νικολαΐδης για Μαργκάσα: «Αρχηγός και βοηθητικός για τους διαιτητές»

Η σκέψη είναι για προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή στην επίθεση, ενώ στη θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο Μεχίας και η πρόθεση είναι να λυθεί η συνεργασία με τον Σουηδό, να αδειάσει θέση ξένου, για μετεγγραφή σε άλλη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ