aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΨάχνει την υπέρβαση το «τριφύλλι»

Ψάχνει την υπέρβαση το «τριφύλλι»

Tην υπέρβαση και την πρόκριση στη φάση των οκτώ τελικών 16 ομάδες του CEV Cup θα επιδιώξει η Ομόνοια την Τετάρτη στις 20:00 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» απέναντι στην ελβετική Volley Armiswill  στον επαναληπτικό του 0-3 της Ελβετίας στις 06 Δεκεμβρίου 2017.

Οι πράσινοι νιώθουν αδικημένοι από το σκορ του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για την πρόκριση η οποία περνά μόνο μέσα από το χρυσό σετ νοουμένου ότι η Ομόνοια θα κερδίσει με 3-0 ή 3-1.

Ο διεθνής διαγώνιος της Ομόνοιας Αχιλλέας Πετρακκίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ τόνισε ότι «θεωρώ ότι ο αγώνας θα φθάσει στο χρυσό σετ και απ’εκεί και πέρα εάν έχουμε δυνάμεις θα περάσουμε».

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα, «στην Ελβετία μάς επηρέασε το χαμηλόταβανο γήπεδο με συνέπεια να έχουμε πρόβλημα στο παιχνίδι μας παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο σετ προηγηθήκαμε 24-21 και το χάσαμε, ενώ και το τρίτο το ελέγχαμε». Ο Αχιλλέας Πετρακκίδης κάλεσε τον κόσμο της Ομόνοιας να δώσει το παρόν του στο γήπεδο.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Τρίτη ενώ χαλάρωμα θα γίνει την Τετάρτη το πρωί. Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκούζμαν δεν είναι ικανό να τον αφήσει εκτός αγώνα.

Ο κόουτς Γιάννης Καλματζίδης θα έχει στη διάθεσή του τους: Αχ. Πετρακκίδης, Αυγ. Σαββίδης, Σωτ. Πετρακκίδης, Π. Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, Χρ. Αντωνιάδης, Κ. Αδάμου, Χρ. Προδρόμου, Αγγ. Αλεξίου, Κ. Αχιλλέως, Μ. Παπαχριστοδούλου, Σ. Μπάγκρει, Μ. Σιντιμπέ και Φέλιξ Λουίς.

Tην ίδια ώρα οι Ελβετοί θα προπονηθούν το βράδυ της Τρίτης στο Ελευθερία και στην αποστολή της συμμετέχουν οι: Nτ. Κλεμέντ, Τζ. Χόουτσον, Νεμ. Ράντοβιτς, Γκ. Νασιμπούλιν, Ρ. Μπρούιλλερ, Σεμπ. Στέιτσμειερ, Ρ. Μπαγκντάντι, Ρ. Μουντβίλεερ, Μ. Κέστεν, Αλ. Λιούπισιτς, Γ. Ντζόκιτς, Ο. Χάμασιερ.

Toν αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Μίρκο Τιλλ από τη Γερμανία και Εμιλ Μιχαί Ρουσινόου από την Ρουμανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ