aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΨάχνει την Ιθάκη του ο 14ος

Ψάχνει την Ιθάκη του ο 14ος

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Συνεπέστατος στο προγραμματισμένο ραντεβού του με την Ομόνοια αποδείχθηκε ο Τζόναθαν Μπεντέκε, ο οποίος ήρθε χθες στην Κύπρο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών που προνοεί συνεργασία δύο ετών, με τον νεαρό Βέλγο επιθετικό να εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας (κατάλογος Β’) με το καθεστώς του ανέργου. Πλέον τίθεται στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου, έτοιμος να αποδείξει την αξία του.

Είναι αλήθεια ότι ο τελευταίος χρόνος για τον Τζόναθαν Μπεντέκε ήταν πολύ δύσκολος. Από τη μια έπρεπε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο -που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις μήνες- και από την άλλη έπρεπε να μαζέψει τα ψυχολογικά… κομμάτια του λόγω του παραγκωνισμού του στην Κρίσταλ Πάλας. Συν τοις άλλοις, ο 22χρονος πλέον Βέλγος επιθετικός πάλευε πάντα να ξεφύγει από τη σκιά του αδελφού του, Κρίστιαν, ο οποίος έχει ήδη φτιάξει ένα σπουδαίο όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Το τελευταίο μάλιστα ήταν και το πιο δύσκολο για τον Τζόναθαν, αφού ότι κι αν έκανε τον ακολουθούσε.

Γι’ αυτό κάθε βήμα στην καριέρα του ήταν για τον ίδιο σαν να ξεκινούσε απ’ το μηδέν. Έψαχνε πάντα την ποδοσφαιρική του Ιθάκη και αυτήν ευελπιστεί ότι θα βρει στην Ομόνοια, η οποία του δίνει την ευκαιρία. Στο «τριφύλλι» δεν του ζητούν να κάνει θαύματα, απλώς περιμένουν να αναδείξει το ταλέντο του και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αν θα τα καταφέρει, ο χρόνος θα δείξει… Η μπάλα πάντως είναι πλέον στα δικά του πόδια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ