aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ψάχνει «κόλπο» με τον Λουκά Βύντρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μετά το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον τέως ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Σίλβα Κλέιτον, άλλη μία ομάδα από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για έναν πράσινο. Μόνο που με αυτόν τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά, αφού ναι μεν είναι εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η λύση για να αποχωρήσει.

Έτσι, ο ΟΦΗ ενδέχεται να αποτελέσει τον… σωτήρα της Ομόνοιας, αφού ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Λουκά Βύντρα. Σύμφωνα με την ελληνική έκδοση της εφημερίδας Sportime, η κρητική ομάδα ψάχνει το «κόλπο» για να κάνει δικό της τον άλλοτε διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα, για τις περιπτώσεις των Κλέιτον και Βύντρα η ελληνική εφημερίδα, στη σημερινή της έκδοση, γράφει χαρακτηριστικά: «Πάνε για μπαμ». Μένει να δούμε αν τελικά το ενδιαφέρον για τον Βύντρα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση και το «τριφύλλι» ξεμπερδέψει με αυτόν. Θυμίζουμε πως ψάχνουν ομάδα και οι Σοϊλέδης-Παντελιάδης.

Η ομάδα του Ηρακλείου προσφέρει στον 36χρονο άσο διετές συμβόλαιο με πολύ καλές απολαβές, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο άλλοτε συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό. και νυν τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ, Ηλίας Κώτσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ