aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΨάχνει για έναν «διαβολάκο» η Ομόνοια…

Ψάχνει για έναν «διαβολάκο» η Ομόνοια…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επιμένει και το παλεύει για την καλύτερη επιλογή νεαρού επιθετικού ο Ιβάιλο Πέτεφ. Ο Βούλγαρος τεχνικός, που ναι μεν παρακολουθεί και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα με τον Κατελάρη, δείχνει την πρόθεσή του για περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του. Παρόλο που αποκτήθηκε ο Κιπιάνι, θέλει άλλη μια λύση μ’ ένα «διαβολάκο» ποδοσφαιριστή αφού αποχώρησε ο Μπεντέκε, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού ο Αζίζ και μειώθηκαν οι επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Συμφέρει ο Σουηδός στην Ομόνοια

Προσβλέπει στη σύναψη συνεργασίας με έναν γρήγορο, διεισδυτικός ποδοσφαιριστή που να έχει μια σχετική εμπειρία αλλά να είναι και σε ετοιμότητα, όπως ο Κιπιάνι. Μια περίπτωση που προτάθηκε και είναι στο τραπέζι, είναι αυτή του Θεόφιλους Σόλομον. Ο 22χρονος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής πληροί σε μεγάλο βαθμό τα πιο πάνω κριτήρια. Ανήκει στη Ριέκα Κροατίας και στην τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στην Παρτίζαν (6 συμμετοχές), από την οποία αποχώρησε πρόσφατα. Δεν είναι η μόνη περίπτωση που αξιολογήθηκε και σύντομα αναμένεται η απόφαση για τον εκλεκτό.

Διαβάστε επίσης: Προσφέρει… γη και ύδωρ για τον Κίλιαν Σέρινταν

Εξάλλου, στην Ομόνοια είναι κάθετοι ότι «δεν υπάρχει θέμα Μπόλιεβιτς». Κι αυτό προς απάντηση στην αναφορά του ονόματος του συλλόγου για ενδιαφέρον του για τον Μαυροβούνιο μέσο. Αυτό που επισημαίνουν οι πράσινοι είναι ότι, η τέταρτη κίνηση θα αφορά σε ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών αφού δεν υπάρχει πρόθεση για να αποχωρήσει άλλος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: «Θα ήμουν ηλίθιος να μην πήγαινα στην Ομόνοια…»

Άλλωστε, πλησιάζουμε στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και τονίζεται πως, θα ήταν άδικο να δείξουν την πόρτα της εξόδου σε κάποιον αυτή την περίοδο. Για να ανατραπεί το πιο πάνω θα πρέπει να προκύψει κάτι απρόοπτο. Ο Εκίθα, που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και πιστεύουν στην Ομόνοια πως, ο Ισπανός έστω και αργά θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Φάνος είναι έτοιμος ν’ ανοίξει τα φτερά του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ