aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροβληματισμένοι (πολύ) στην Ομόνοια

Προβληματισμένοι (πολύ) στην Ομόνοια

Προβληματισμός επικρατεί στην Ομόνοια μετά και τις χθεσινές (νέες) απώλειες βαθμών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η διαχείριση του υπέρ της αποτελέσματος (0-2), η εμφάνιση της ομάδας και ο τρόπος που δέχθηκε άλλα δύο πολύ εύκολα τέρματα χρεώνονται στην τεχνική ηγεσία.

Οι πράσινοι έχουν χάσει πολύτιμος έδαφος, ενώ η εικόνα του «τριφυλλιού» εδώ και 1 μήνα δεν είναι αυτή που θέλουν όλοι. Γι’ αυτό και αναμένονται εξελίξεις στην αυριανή τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοιχτά.

Σίγουρα θα προσμετρηθούν όχι μόνο τα αρνητικά στοιχεία, αλλά και τα θετικά που παρουσιάζει φέτος η Ομόνοια και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις για το καλό της ομάδας.

Επίσης, γίνονται σκέψεις και για τέταρτη χειμερινή προσθήκη, όμως το θέμα θα… τραβήξει ακόμη κάποιες μέρες, ανάλογα και με το τι θα γίνει στην περίπτωση του Κίλιαν Σέρινταν. Αν θα φύγει μπορεί να γίνει για απόκτηση επιθετικού, αν όχι θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ