aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρόβλημα με Ζαρκίνιο, «νοκ άουτ» με Ανόρθωση

Πρόβλημα με Ζαρκίνιο, «νοκ άουτ» με Ανόρθωση

Πάνω που ο Γιάννης Αναστασίου μετρούσε επιστροφές, ένας νέος τραυματισμός ποδοσφαιριστή ήρθε να προκαλέσει νέο «πονοκέφαλο».

Ο λόγος για τον Ζαρκίνιο Αντόνια ο οποίος επέστρεψε τραυματίας (μυϊκός τραυματισμός) στο νησί μας μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κουρασάο. Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, θα χάσει το ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ υπενθυμίζουμε πως εκτός βρίσκεται και ο Γκρίνιτς.

Διαβάστε επίσης: To ηχηρό μήνυμα του Κατελάρη

Ο Ζαρκίνιο βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Ελλαδίτης προπονητή καθώς φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Αναμένεται πως ο ποδοσφαιριστής θα εξεταστεί από τους ιατρούς της Ομόνοιας ώστε να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς αλλά και το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει εκτός.

Όσον αφορά στους Ντάρμπισάιαρ, Χριστοφή, Γραφούρ, Ζίβετς και Εντρένα, είναι στη διάθεση του Αναστασίου, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα αποφασίσει ποιοι συμπεριληφθούν στην αποστολή και ποιοι από αυτούς θα βρεθούν στην ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Ντάρμπισαϊαρ: Είναι και θέμα αξιοποίησής του

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», μετά το ρεπό που πήραν χθες, σήμερα (22/11) το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ