aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρόβλημα με τη βίζα του Ουζόχο και «κάναμε προεργασία...»

Πρόβλημα με τη βίζα του Ουζόχο και «κάναμε προεργασία…»

Δεν ταξίδεψε ο Ουζόχο για την Ισπανία όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την βίζα. Παράλληλα, ο Σίμος Ταραπουλούζης αναφέρθηκε (Super Sport FM 104.0) και στο ενδεχόμενο απόκτησης του από την Λα Κορούνια.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «Έχει πρόβλημα με την βίζα προς το παρόν, δεν ταξίδεψε ακόμη για την Ισπανία. Η περίοδος αποθεραπείας του υπολογίζεται από 6 μέχρι 9 μήνες. Σίγουρα κοντά μας δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Δεν ξέρουμε που θα βρίσκεται το ερχόμενο Καλοκαίρι. Πριν τον τραυματισμό του δεν υπήρχε καμιά πιθανότητα να μείνει στην Ομόνοια. Δεν υπήρχε καν θέμα διαπραγματεύσεις. Μετά τον τραυματισμό του άλλαξαν τα δεδομένα και θα εξαρτηθεί από το πώς θα χειριστούμε εμείς το θέμα αλλά και η ομάδα του. Κάναμε σκέψεις και προεργασία. Δεν ήταν θέμα πόσα θέλουν. Θέλει να συνεχίσει στην Ομόνοια αλλά για λίγο. Ο στόχος του είναι να παίξει σε προηγμένα πρωταθλήματα. Παίζει ρόλο η απόκτηση του από το γεγονός πως η Λα Κορούνια είναι στην προτελευταία θέση της Β’ κατηγορίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ