aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροβλέπεται ντόμινο εξελίξεων με το ρόστερ της Ομόνοιας

Προβλέπεται ντόμινο εξελίξεων με το ρόστερ της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ντόμινο εξελίξεων προβλέπεται να υπάρξει στα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας μόλις ξεκαθαρίσει μια και καλή το διοικητικό τοπίο. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ, κάτι που θα γίνει από τις 30 Μαΐου και έπειτα, όταν κι αναμένεται να περάσει στα χέρια του Σταύρου Παπασταύρου η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φυσικά θα πρέπει πρώτα τα μέλη του συλλόγου να ψηφίσουν την αλλαγή στο Καταστατικό για να μπορέσει να… περάσει η πρόταση του υποψήφιου επενδυτή στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Κανού: «Τα θαλάσσωσα αλλά θέλω να μείνω» (pic)

Εάν και εφόσον κυλήσουν όλα βάση πλάνου, ο σχεδιασμός θα πάρει… μπρος με την πρόσληψη προπονητή και με τις αποδεσμεύσεις/αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Το θέμα του νέου κόουτς, το έχει αναλάβει ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, ο οποίος θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή, με τους υποψήφιους μέχρι στιγμής να είναι οι Τόμας Κρίστιανσεν, Πάκο Αγεσταράν και Όσκαρ Γκαρθία.

Διαβάστε επίσης: Από τον ερασιτεχνισμό στον επαγγελματισμό

Σε ό,τι αφορά στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, η λογική λέει ότι στους πλείστους ξένους/κοινοτικούς παίκτες που διατηρούν κλειστό συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2019 θα γίνει προσπάθεια για επίτευξη βελούδινων «διαζυγίων», πιο εύκολες θα είναι οι περιπτώσεις των παικτών στους οποίους υπάρχει όρος στο συμβόλαιο για συγκεκριμένη αποζημίωση, ενώ δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία με αυτούς που λήγει το συμβόλαιο ή ο δανεισμός τους στο τέλος του τρέχοντος μηνός, πέραν -ίσως- του δανεικού Αραούζο.

Διαβάστε επίσης: «Καυτή πατάτα» τα συμβόλαια που λήγουν σε ένα χρόνο

Γίνεται κατανοητό λοιπόν, ότι αν αποφασιστεί από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή μεγάλος αριθμός αποχωρήσεων, η νέα διοίκηση θα έχει μπόλικο έργο στις συζητήσεις για την επίτευξη όσο το δυνατόν πιο ανώδυνων «διαζυγίων» και είναι βέβαιο ότι τη νέα σεζόν η Ομόνοια θα είναι και πάλι ανανεωμένη. Σε ό,τι αφορά στις προσθήκες, μπορούν να περιμένουν καθώς υπάρχει άπλετος χρόνος μέχρι τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου λόγω της αποτυχίας της ομάδας για έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ