aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροβάρει τα πράσινα ο Κολοβός!

Προβάρει τα πράσινα ο Κολοβός!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα sportdog.gr, ο Δημήτρης Κολοβός προβάρει τα πράσινα της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

“Ο τελειωμένος από τον Ολυμπιακό Έλληνας άσος φαίνεται ότι έχει βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του! Πού ετοιμάζεται να πάει το καλοκαίρι και γιατί; Ο SportDog έχει το θέμα!

Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν από τους πρώτους παίκτες που τελείωσαν από τον Μάρκο Σίλβα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας άσος ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της ομάδας και ο Πορτογάλος τεχνικός τού έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπολογίζεται.

Πάντως, ο παίκτης φαίνεται ότι δε θα αργήσει να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, καθώς όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την Ομόνοια!

Οι “πράσινοι” τής Κύπρου έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Έλληνα τεχνικό και το μόνο που εκκρεμεί για να αναλάβει την ομάδα είναι η τυπική έγκριση από το Δ.Σ. τού συλλόγου, όπως σας ενημέρωσε με χθεσινό ρεπορτάζ ο Σκύλος.

Όταν γίνει αυτό, ο “Ελέ” θα πιάσει κι επίσημα δουλειά στην ομάδα με το τριφύλλι στο στήθος, αν και ήδη έχει κάνει τα πρώτα του σχέδια για την καινούργια χρονιά.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, λοιπόν, πρώτος μεγάλος στόχος του νεαρού τεχνικού είναι ο Δημήτρης Κολοβός από τον Ολυμπιακό! Ο Έλληνας άσος αρέσει πολύ στον “Ελέ” και ήδη τον έχει προσεγγίσει για να τον πάρει μαζί του στην ομάδα της Κύπρου, το πιο πιθανό ως δανεικό από τους Ερυθρόλευκους.

Θυμίζουμε ότι τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον βοηθό του, Στέλιο Βενετίδη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ