aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρώτο θέμα ο Κολοβός!  Πώς κάλυψαν τη μετεγγραφή τα ελλαδικά ΜΜΕ

Πρώτο θέμα ο Κολοβός!  Πώς κάλυψαν τη μετεγγραφή τα ελλαδικά ΜΜΕ

Κύρια είδηση σε όλες τις μεγάλες ιστοσελίδες της Ελλάδας ήταν η μετεγγραφή του Δημήτρη Κολοβού στον Παναθηναϊκό. Ο Ελλαδίτης διεθνής μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον Νίκο Νταμπίζα και όπως μεταδίδουν στην Ελλάδα την Τετάρτη (17/7) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ναι μεν ο Κολοβός έλυσε το συμβόλαιο του με την Ομόνοια και πήρε μετεγγραφή ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, όμως η κυπριακή ομάδα θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό λίγο πάνω από τις 100.000 ευρώ, χρήματα που θα πληρώσει η πλευρά του Κολοβού.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός, αλλά πήρε χρήματα η Ομόνοια

Δείτε πιο κάτω πως κάλυψαν τα ελλαδικά ΜΜΕ τη μετεγγραφή του Κολοβού

Sdna.gr

«Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του τριφυλλιού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος βρήκε τρόπο να μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια, έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους πράσινους και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές σε συμβόλαιο τριών ετών με τον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι ενημέρωσε επίσημα το βράδυ της Τρίτης, ότι έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, το κασέ του οποίου είναι κοντά στις 200.000 ευρώ.

Πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή έχει τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως αριστερό «φτερό», όσο και στον άξονα και δη πίσω από τον επιθετικό.

Ο Κολοβός ήθελε να αποχωρήσει από την Ομόνοια μετά την φυγή του Γιάννη Αναστασίου από την τεχνική της ηγεσία και όταν του παρουσιάστηκε η προοπτική του Παναθηναϊκού έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βρει την λύση με την κυπριακή ομάδα και να φορέσει το τριφύλλι της ελληνικής ομάδας».

Sport-fm.gr

«Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε θέση που «καιγόταν». Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβό για τη θέση των εξτρέμ.

Ο Έλληνας διεθνής άσος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους». Απομένουν οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Ο Κολοβός θα υπογράψει και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας».

Gazzetta.gr

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Κολοβό που έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και ο διεθνής άσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι! Ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, μετά την απόκτηση του νεαρού Κόναν. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια έχει συμφωνήσει προφορικά με το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στην νέα του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός που από πέρυσι ενδιαφέρεται για κάθε Έλληνα ελπιδοφόρο παίκτη, είχε στα ραντάρ τον Κολοβό και η επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την Κύπρο μετά την φυγή του Γιάννη Αναστασίου, άνοιξε τον δρόμο στους ᾽᾽πράσινους᾽᾽.

Ο 26χρονος διεθνής άσος επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από τις εμφανίσεις του στην μεγαλόνησο και κλήθηκε μάλιστα και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Πριν την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό όπου… χάθηκε και ἐναν σοβαρό τραυματισμό στο Βέλγιο τον χειμώνα του 2017, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Πανιωνίου.

Στην Ομόνοια στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 18 συμμετοχές και 4 τέρματα ενώ στον Παναθηναϊκό θα μπορέσει να δώσει λύσεις τόσο από τα άκρα, όσο και σε θέση δεύτερο επιθετικού ή επιτελικού μέσου».

Sport24.gr

«Σε συμφωνία με το διεθνή εξτρέμ, Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια καθώς αποχώρησε από το σύλλογο της Κύπρου έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Ο 26χρονος επιθετικός θα ενισχύσει μεσοεπιθετικά το τριφύλλι και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ένα διάστημα που αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τις φανέλες της Βίλεμ, Μέχελεν και Ομόνοια.

Ο Κολοβός ο οποίος τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στην Κύπρο έλυσε το συμβόλαιο του την Τρίτη με την Ομόνοια και ταξίδεψε πίσω στην Ελλάδα αργά χθες το βράδυ. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως έφτασε σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι και αν όλα πάνε καλά και προλάβει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες να ταξιδέψει στην Ολλανδία ώστε να μπορέσει να δει το φιλικό με τη Φέγενορντ. Από την Πέμπτη κιόλας θα ξεκινήσει προπονήσεις καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα μετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Ομόνοιας.

Ο Έλληνας διεθνής μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις στην επιθετική γραμμή του επιθετικού, τόσο στα άκρα, όσο και πίσω από τον σέντερ φορ δίνοντας τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να τον χρησιμοποιήσει σε αρκετές θέσεις στην επίθεση του τριφυλλιού.

Πολύ καλή άποψη για την αξία του Κολοβού έχει τόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όσο και ο Νίκος Νταμπίζας με τον τελευταίο να φέρνει εις πέρας μια σπουδαία μεταγραφή χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα.

Ο Κολοβός φέτος στην Κύπρο είχε 18 παιχνίδια και τέσσερα γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας. Με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Άγγελο Αναστασιάδη να τον καλέσει και πάλι στην Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του EURO 2020 όπου μάλιστα είχε σκοράρει και κόντρα στη Βοσνία στις 26/3. Λίγες μέρες μετά η Ομόνοια τον είχε κάνει δικό της καταβάλλοντας την οψιόν αγοράς στη Μέχελεν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ