aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρώτο «στοίχημα» με το καλημέρα

Πρώτο «στοίχημα» με το καλημέρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι ζωτικής σημασίας για την Ομόνοια, απ’ όποιες παραμέτρους κι αν το δει κανείς.

Άλλωστε, θα είναι ηχηρό «χτύπημα» πιθανός αποκλεισμός της από τον 2ο προκριματικό γύρο κι ας μην ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση. Κυρίως οικονομικά αφού φαντάζει απαραίτητο τα έσοδα της ομάδας να αυξηθούν για να μπορέσει ο σύλλογος να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της επικείμενης σεζόν.

Παρόλο που ο Νταμπίζας στην πρόσφατη παρουσίαση του Κάρβερ, επισήμανε πως «χτίζει» για όλη τη σεζόν και όχι μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς, θα είναι τεράστιο το πλήγμα να μην μπορέσει η Ομόνοια να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Γνωρίζει και ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής πως το «τριφύλλι» ψάχνει απεγνωσμένα τα τελευταία χρόνια τη διάκριση στην Ευρώπη και οι προσδοκίες με την κάθοδό του αυξήθηκαν.

Αλλιώς θα ανέμενε να εξελίσσονταν τα πράγματα για την Ομόνοια ο Νταμπίζας, παρόλο που τίποτα δεν χάθηκε. Η ομάδα έχει την ευκαιρία αύριο να κάνει την ανατροπή και να ανακτήσει (μάλιστα) δυναμική για τη συνέχεια.

Όπως και να έχει όμως, το αυριανό ματς αποτελεί τεράστιο στοίχημα (και) για τον Νταμπίζα, τόσο για τις επιλογές των ποδοσφαιριστών όσο και του τεχνικού τιμ. Με το «καλημέρα» στα δύσκολα, αλλά αναμένει κι αυτός όπως και όλοι στην Ομόνοια ότι η αυριανή βραδιά θα έχει happy end.

Στοίχημα και για τον Τζον Κάρβερ, που θα θέλει να δικαιώσει τον «Ντάμπι» για την απόφασή του να τον εμπιστευθεί στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας αλλά και να κερδίσει πόντους. Γιατί κακά τα ψέματα, σε αντίθετη περίπτωση θα επικρατήσει η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του.

Ο Άγγλος τεχνικός αλλά και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται σ’ ένα ματς-πρόκληση να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και παρά τον βαθμό δυσκολίας να κάνουν την ανατροπή. Έτσι, όλα θα είναι πρίμα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ