aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Πρώτιστος στόχος δεν είναι οι τίτλοι...»

«Πρώτιστος στόχος δεν είναι οι τίτλοι…»

Η Ομόνοια U14 ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα πριν από τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κέρδισε τον Διγενή Μόρφου με 8-0 και πανηγύρισε τη δέκατη φετινή επιτυχία της.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Οδυσσέας Οδυσσέως, έκανε τον απολογισμό του μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένους από τους παίκτες μου. Πρώτιστος στόχος δεν είναι οι τίτλοι, αλλά η ατομική βελτίωση των παιδιών. Μέχρι στιγμής το επίπεδο μας έχει ανεβεί πολύ λόγω των απαιτητικών προπονήσεων, αλλά και των παιχνιδιών. Στη δεύτερη φάση είμαι βέβαιος πώς θα πάμε ακόμη καλύτερα και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα».

Αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες και συντελεστή τερμάτων 54 υπέρ και 25 κατά. Επόμενη υποχρέωση το Σάββατο 4 Ιανουαρίου απέναντι στην Αγία Νάπα εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ