aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην Ομόνοια» (η κίνηση του Τζιωνή)

«Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην Ομόνοια» (η κίνηση του Τζιωνή)

Ο αρχιτέκτονας των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας βόλεϊ της Ομόνοιας, ο προπονητής, Σάββας Σάββα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παφιακό στο ΡΙΚ και έσταξε μέλι για τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή.

Αναλυτικά: «Eίμαι χαρούμενος, Είναι το τρίτο σερί πρωτάθλημα, συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω στη διοίκηση, μετά που χάσαμε το κύπελλο γίναμε μία οικογένεια. Είμαι από 13χρόνων σε αυτή την ομάδα, πρώτη φορά ήρθε πρόεδρος στην προπόνηση να μιλήσει τους παίχτες μετά που χάσαμε το κύπελλο.

Το αφιερώνουμε στην οικογένεια μας, φέτος ήταν δύσκολη χρονιά, κάναμε πολλά λάθη, όμως στο τέλος αποδείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και πήραμε το πρωτάθλημα. Στόχος είναι να διατηρηθούμε στην κορυφή, κάθε χρόνο πρέπει να παίρνουμε τίτλους».

Από την πλευρά του, ο λίμπερο της Ομόνοιας Μαρίνος Παπαχριστοδούλου μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ 2 ανέφερε ότι «αποδείξαμε στα πλέι οφ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα αν και δεν αποδώσαμε το καλύτερο βόλεϊ στην αρχή της σεζόν». Ο λίμπερο του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι για τον ίδιο είναι μια σημαντική ημέρα αφού είναι ο πρώτος του τίτλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ