aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρώτες... συστάσεις και «δεν μπορούν να περιμένουν»

Πρώτες… συστάσεις και «δεν μπορούν να περιμένουν»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ 

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους νεοφερμένους που δεν συστήθηκε στους οπαδούς της Ομόνοιας είναι ο Ρουμπενίλσον ντο Σάντος ντα Ρόκα, γνωστός ως Κανού. Ο Βραζιλιάνος μέσος, λόγω τραυματισμού απείχε από τα τρία προηγούμενα φιλικά παιχνίδια των πρασίνων στην Κύπρο. Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα του δώσει στο σημερινό φιλικό με τον Ερμή στο ΓΣΠ (19:00), κάποια λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε για να αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας και να κάνει τη διαφορά. Σταδιακά, μέσα από τα προσεχή φιλικά παιχνίδια, θα αυξάνεται ο χρόνος παρουσίας του ώστε να ετοιμαστεί στον απόλυτο βαθμό ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της Ομόνοιας, που θα είναι στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτό και ο Κανού θα αποτελέσει την ατραξιόν στο σημερινό φιλικό, με τους φίλους της Ομόνοιας να αδημονούν να δουν από κοντά ένα από τα αστέρια της ομάδας τους. Γενικά, οι πράσινοι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για να αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο τους.

Πόλος έλξης ο Κανού και ο κόσμος… γεμίζει και πάλι το ΓΣΠ

Θεωρείται ως το πιο δυνατό φιλικό που έδωσε η Ομόνοια έως τώρα στην Κύπρο, με τον Ερμή να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη βδομάδα και λογικά είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Προσφέρεται για τον τεχνικό των πρασίνων να εξαγάγει εκ νέου συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας του και να προβεί σε δοκιμές. Άλλωστε, το πρώτο επίσημο ματς πλησιάζει και θα αρχίσει να καταλήγει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Δεν υπολογίζει τον τραυματία Λόπες, που ως γνωστόν μετά το πρόβλημα στην ωμοπλάτη θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος σε τρεις εβδομάδες.

Game day ☘️

A post shared by matthew2727 (@mattderbyshire27) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ