aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πρόταση του Ολυμπιακού, αντιπρόταση της Ομόνοιας»

«Πρόταση του Ολυμπιακού, αντιπρόταση της Ομόνοιας»

Βραδιά διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια για τη μετεγγραφή του Φαμπιάνο ήταν η χθεσινή, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πρόταση στην Ομόνοια, για απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα με τους πράσινους να απαντούν με αντιπρόταση και το όλο θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση, θετική ή αρνητική.

Aναλυτικά τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον «Κόκκινο Πρωταθλητή»:

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν το βράδυ στην υπόθεση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», με τους Πειραιώτες, την Ομόνοια και τον μάνατζερ του παίκτη να βρίσκονται σε συνεχή επαφή.

Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις τελικές τους προτάσεις για να ακολουθήσουν οι αντιπροτάσεις από το «τριφύλλι» και πλέον εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση. Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα για να φανεί αν θα έχει happy end για τον Ολυμπιακό ή αν θα ναυαγήσει.

Σύμμαχος του είναι, όπως έχει φανεί, ο Φαμπιανό , ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πόρτο και Φενέρμπαχτσε. Φυσικά, οι Πειραιώτες έχουν και εναλλακτικές λύσεις στη λίστα τους. Όπως του Μπίρκι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και του Βάλτσικ, που ναι μεν έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, αλλά οι παρουσίες του στο Euro με την Τσεχία ανεβάζουν τόσο το κασέ του, όσο και το επίπεδο δυσκολίας για πιθανή απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ