aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠροτάσεις από τρεις ομάδες για Σεμέδο

Προτάσεις από τρεις ομάδες για Σεμέδο

Η Διοίκηση της Αλκής τοποθετείται επίσημα σχετικά με τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γουίλι Σεμέδο και ενημερώνει ότι έχει ενώπιον της, τρεις προτάσεις για παραχώρηση του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: «Απέχει η πρόταση της Ομόνοιας…»

«Η πρώτη πρόταση είναι από τη βελγική Σαρλερουά, στην οποία η διοίκηση των κυανέρυθρων έκανε αντιπρόταση και περιμένει απάντηση. Η δεύτερη πρόταση είναι από την Ομόνοια Λευκωσίας, η οποία ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Η τρίτη πρόταση είναι επίσης από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Πάφος F.C», τονίζεται αρχικά και ακολούθως αναφέρεται καταληκτικά:

Διαβάστε επίσης: Δεν γίνεται κάτοικος Λευκωσίας ο Σεμέδο

«Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος του σωματείου μας Άντης Λόππας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνάντηση με όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σεμέδο και ανάλογα θα αποφασίσει ποια πρόταση θα αποδεχθεί. Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο της Αλκής, να περιμένει την επίσημη τοποθέτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης: Ρέστα για τον Σεμέδο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ