aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρώτα συμπεράσματα κόντρα στη Ραμποτνίσκι

Πρώτα συμπεράσματα κόντρα στη Ραμποτνίσκι

Ανοίγει το απόγευμα (17:00) ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων για την Ομόνοια στην Αυστρία. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Ραμποτνίσκι Σκοπίων και ο Κάρβερ (φωτό) και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα της δουλειά που γίνεται τις τελευταίες μέρες.

Οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι αρκετές, ωστόσο στο φιλικό θα κριθούν όσοι συμμετέχουν στις προπονήσεις και ο Άγγλος τεχνικός θα θελήσει να δει σε πιο βαθμό ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές του.

Είναι η ευκαιρία κυρίως των νεαρών να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους και να διατηρηθούν στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Είναι πολύ νωρίς να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα αρχίσει σταδιακά και ο Κάρβερ να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, στις 30 Ιουνίου.

Όσο για τη Ραμποτνίσκι, τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος Σκοπίων. Θεωρείται από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, καθώς έχει κατακτήσει δέκα πρωταθλήματα και εννέα κύπελλα. Το τελευταίο της πρωτάθλημα το πανηγύρισε το 2014 και το τελευταίο κύπελλο το 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ