aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Προσιτός ο Κάρβερ, δεν έχει σημασία η καταγωγή των παικτών»

«Προσιτός ο Κάρβερ, δεν έχει σημασία η καταγωγή των παικτών»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας μέσω ραδιοφωνικών του τοποθετήσεων ενόψει του επαναληπτικού με την Μπάναντς στο ΓΣΠ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο οικονομικό, στον Τζον Κάρβερ και στον σχεδιασμό των πρασίνων.

Για τον επαναληπτικό με τους Αρμένιους ανέφερε πως χρειάζεται προσοχή, διότι έρχονται πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για κάτι καλό, ενώ ακολούθως είπε πως ο πήχης μπήκε ψηλά στη νέα Ομόνοια, αφού  προπονητής θέλει να δημιουργήσει μια επιθετική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

«Δείχνει να έχει μια προτίμηση στο 4-4-2, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θα ακολουθήσει με παρωπίδες», είπε μεταξύ άλλων, ενώ για τα χαρακτηριστικά του Κάρβερ πρόσθεσε: «Είναι προσιτός άνθρωπος και αυτό αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας του προπονητή. Είναι ένας άνθρωπος που όλοι θα νιώθουν ότι είναι δίπλα τους. Το τόνισε αυτό από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται με τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει που να βάζει την γραμμή που να χωρίζει τον σεβασμό ως προπονητής από τις σχέσεις του ως άνθρωπος. Από κει και πέρα το σημαντικό για εμάς είναι η διάρκεια και η συνεχή ανάπτυξη και πρόοδος δε όλους τους τομείς. Και στο αγωνιστικό και στη νοοτροπία και σε θέματα σχέσεων, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, ο Δημητρίου είπε πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ούτε για αμυντικό, ούτε για ενίσχυση σε άλλη θέση. «Ξέρουμε τις ημερομηνίες που πρέπει να δηλώνουμε τους παίκτες για την Ευρώπη και πότε μπορούμε να κάνουμε αλλαγή», πρόσθεσε και συνέχισε: «Το σημαντικό είναι να έχει ο παίκτης τα χαρακτηριστικά που έχουμε ανάγκη και όχι ποιος είναι από ποια χώρα προέρχεται. Ασφαλώς παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα και τα κίνητρα κάθε ποδοσφαιριστή».

Σχετικά με το οικονομικό και τον προϋπολογισμό ανέφερε πως σε καμία περίπτωση οι πράσινοι δεν θα υπερβούν το όριο που τέθηκε, ενώ τόνισε και την ικανοποίηση όλων στο σύλλογο για την πορεία του σχεδιασμού: «Δεν θέλουμε να προσελκύουμε ποδοσφαιριστές με το οικονομικό αλλά να τους δελεάζουμε με το πλάνο της ομάδας, την προοπτική να παίξουν στην Ευρώπη, να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα και τους κάνουμε γνωστό ότι στο οικονομικό αυτά που θα συμφωνήσουμε θα τα πάρουν. Εκ πρώτης τα μηνύματα για τον σχεδιασμό είναι θετικά, αλλά οι πάντες κρίνονται στο γήπεδο. Εμείς κάναμε κάποιες επιλογές, είναι θετικό ότι ο κόσμος δέχθηκε θετικά αυτές τις κινήσεις, όμως, από κει και πέρα θέλουμε να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε αυτούς τους παίκτες. Θα τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες γι να δουλέψουν και τους θέλουμε να δείχνουν αφοσίωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ