aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροσγείωση, ισορροπία και νέο παιχνίδι

Προσγείωση, ισορροπία και νέο παιχνίδι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πεντάρα επί της ΑΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο επανέφερε τον ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας, που μετά την απρόσμενη ήττα στην Πάφο υπήρξε κατήφεια, προβληματισμός και δόση μουρμούρας. Αυτό που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία οι πράσινοι είναι πως, θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στα συναισθήματα. Ούτε ισοπέδωση τη μια και ούτε έπαρση και υπεροψία την άλλη. Η Ομόνοια είναι μια νέα ομάδα και θέλει τον χρόνο της.

Οι απαιτήσεις σε μια μεγάλη ομάδα πάντοτε είναι μεγάλες, ωστόσο θα κριθεί σε βάθος χρόνου από τη στιγμή που στο ρόστερ εντάχθηκαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Η ποιότητα φωνάζει, αλλά και τομείς που χρίζουν βελτίωσης. Από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που ξέρουν μπάλα, τα υπόλοιπα θα έλθουν μέσα από τη δουλειά. Γι’ αυτό και στην Ομόνοια προσγειώθηκαν άμεσα και όπως τόνισε ο Πάμπος Χριστοδούλου, ήταν απλώς μια νίκη και τίποτα παραπάνω.

Άλλωστε, αύριο το «τριφύλλι» θα δώσει νέο ματς πρωταθλήματος και επιβάλλεται να παρουσιαστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Η συνέπεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να φθάσει ψηλά και να υλοποιήσει τους στόχους της. Ακόμη είναι στην αρχή και ο δρόμος μακρύς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ