aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα»

«Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας καταδικάζει τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν χθες το βράδυ, από μικρή μερίδα φιλάθλων στο νότιο πέταλο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπάνατς, σε βάρος του πρώην προέδρου του σωματείου, Δώρου Σεραφείμ.

Αναλυτικά: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στους αγωνιστικούς χώρους, ούτε οποιαδήποτε σχέση με τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η Ομόνοια. Ιδιαίτερα όταν αυτά τα συνθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να υπηρετήσουν την ιδέα της Ομόνοιας και συνέβαλαν για να παραμείνει στη ζωή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζει, επίσης, τις ενέργειες που προκάλεσαν ζημιές χιλιάδων ευρώ σε εγκαταστάσεις της νότιας κερκίδας, για τις οποίες το Σωματείο μας θα κληθεί να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας υπογράμμισε από την πρώτη στιγμή ότι θα εργαστεί για να κάνει την ενότητα πράξη.

Προς επίτευξη αυτού του στόχου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε την Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016, συνάντηση με τη γραμματεία της Θύρας 9. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Έγινε ένας ειλικρινής διάλογος, αντηλλάγησαν απόψεις και καταγράφηκαν εισηγήσεις, τις οποίες η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, συμφώνησε ότι θα μεταφέρει στην ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας. Κατά τη συνάντηση, τονίστηκε η ανάγκη για ενότητα και συνεργασία.

Δυστυχώς, τα όσα ακούστηκαν και οι ζημιές που έγιναν χθες στο στάδιο ΓΣΠ σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Αντίθετα, προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα.

Η ενότητα χρειάζεται δύο για να επιτευχθεί. Και η θέληση για ενότητα πρέπει να αποδεικνύεται έμπρακτα. Η μόνη οδός για να κτίσουμε την πραγματική ενότητα που σήμερα έχει ανάγκη η Ομόνοια είναι ο αλληλοσεβασμός, η συνεργασία και η ειλικρίνεια.

Παρά το χθεσινό ατυχές γεγονός, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε για συνεργασία, αξιοποίηση όλων των δυνάμεων και επικοινωνία με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα και τους φιλάθλους της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ