aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροσφέρεται για να βγει κερδισμένη

Προσφέρεται για να βγει κερδισμένη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια κέρδισε την περασμένη βδομάδα τη Νέα Σαλαμίνα, όμως με νίκη προχώρησαν και οι ομάδες που είναι στην τέταρτη και τρίτη θέση, με τη διαφορά των πέντε και έξι βαθμών να μένει αναλλοίωτη.

Αυτή την βδομάδα, η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τον Άρη εκτός έδρας. Παιχνίδι στο οποίο θα έχει και πάλι τον τίτλο του φαβορί απομένει να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Αν περάσει με το διπλό από το Τσίρειο, θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο ΓΣΠ (ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ).

Παράλληλα, την επόμενη βδομάδα η Ομόνοια θα έχει ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο αν παρουσιαστεί σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα, με την ΑΕΖ στο ΓΣΠ, την ώρα που θα αναμετρηθούν ΑΕΛ και ΑΕΚ. Οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία να φθάσουν στο 3Χ3, που ήταν ο αρχικός στόχος, και να πλησιάσουν τις ομάδες που προπορεύονται αφού θα χαθούν βαθμοί, όποια κι αν θα είναι τα αποτελέσματα στα ντέρμπι.

Το πρόγραμμα προσφέρεται, απομένει να το αξιοποιήσει και να ανακτήσει δυναμική και να πάει με φόρα στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Άλλωστε, μόνο έτσι θα ελπίζει σε επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ