aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροσφέρεται για «δυνατά» φιλικά

Προσφέρεται για «δυνατά» φιλικά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια εκκρεμότητα που θα κλείσει άμεσα και αφορά στον προγραμματισμό της Ομόνοιας, είναι το αθλητικό κέντρο που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα. Τα «δυνατά» φιλικά παιχνίδια είναι αυτά που θα καθορίσουν οριστικά τον προορισμό του «τριφυλλιού» και η Μαρβέγια προσφέρεται την περίοδο που η Ομόνοια επιθυμεί να μεταβεί στο εξωτερικό (15-30 Ιουλίου).

Η περιοχή που βρίσκεται το αθλητικό κέντρο, κοντά στη Μαγιόρκα, δίνει την δυνατότητα στους πράσινους να αναμετρηθούν με ισχυρούς αντιπάλους από προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μάλιστα, την πιο πάνω περίοδο στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο θα βρίσκονται ομάδες από την Ισπανία, την Αγγλία και την Πορτογαλία.

Επιθυμία του Πάμπου Χριστοδούλου είναι όπως, η Ομόνοια αναμετρηθεί με δυνατούς αντιπάλους, να μετρήσει δυνάμεις, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα του να «δέσει» αφού θα έχει πολλούς νεοφερμένους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ