aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροπονήσεις με λίγους στην Ομόνοια

Προπονήσεις με λίγους στην Ομόνοια

Δώδεκα διεθνείς ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν το προσεχές διάστημα από τις προπονήσεις της Ομόνοιας. Πρόκειται για τους Παναγή, Χριστοφή, Κατελάρη, Παναγιώτου, Ρουσιά, Μαργκάσα (Κύπρος), Καρλίτος (Πράσινο Ακρωτήρι), Άρνασον (Ισλανδία), Τουρέ, Αζίζ (Μπουρκίνα Φάσο) και τους νεαρούς τερματοφύλακες Χριστοδούλου και Κότσαρη, με την Ελπίδων της Κύπρου και της Ελλάδας αντίστοιχα.

Γίνεται αντιληπτό πως θα αδειάσει το «Ηλίας Πούλλος», δυσκολεύοντας και τη δουλειά του προπονητικού τιμ που θα πραγματοποιεί προπονήσεις με λίγους. Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές παραχωρήθηκε τριήμερη άδεια και θα επανέλθουν στις προπονήσεις απόγευμα Τετάρτης. Παρόλο που γίνονται σκέψεις για φιλικό παιχνίδι, φαντάζει δύσκολο να πραγματοποιηθεί λόγω του μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών που θα είναι απόντες.

Με την επάνοδο των διεθνών, αρχές της ερχόμενης βδομάδας, θα μπορέσει και το τεχνικό τιμ (λογικά θα υπάρχει νέος προπονητής) να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του νέου ντέρμπι που ακολουθεί, με τον Απόλλωνα στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ, στις 2 Απριλίου.

Μέχρι τότε αναμένεται να είναι διαθέσιμοι και οι Άρνασον, Κωνσταντινίδης, ενώ θα επανέλθει και ο Φλορέσκου που εξέτισε προχθές την ποινή της τιμωρίας του από την αποβολή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, θα απουσιάσει ο Μαργκάσα που συμπλήρωσε δυο κίτρινες κάρτες στα ματς των πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ