aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Προπονήσεις μαζί με την K-19, στόχος η προαγωγή στην ανδρική ομάδα»

«Προπονήσεις μαζί με την K-19, στόχος η προαγωγή στην ανδρική ομάδα»

Χριστουγεννιάτικη διακοπή διανύουμε αυτή την εβδομάδα στα πρωταθλήματα Νέων. Με μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, η Ομόνοια U17 βρίσκεται στην 3η θέση με 34 βαθμούς, μετρώντας δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αξιοποιώντας την ευκαιρία της διακοπής, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιωάννου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων για τον τρόπο που δουλεύει το «τριφύλλι», τον στόχο που τέθηκε και για τη συνέχεια.

Για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ανέφερε: «Είναι σημαντικά ότι οι προπονήσεις γίνονται μαζί με την Ομόνοια U19. Αυτό βοηθά τους ποδοσφαιριστές γιατί πιέζονται κάτω από ένα υγιή ανταγωνισμό στην προπόνηση και βελτιώνονται».

Όσον αφορά στον στόχο και αν είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, δήλωσε: «Η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση και ειδικά τις έξι τελευταίες αγωνιστικές είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Στόχος μου είναι μέχρι το τέλος της σεζόν να βρεθούν ποδοσφαιριστές μου στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν όλα τα προσόντα και τα μηνύματα που βγαίνουν από την Ομόνοια U17 είναι ενθαρρυντικά».

Για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας μας, τόνισε: «Όλα κυλούν πολύ καλά τα τελευταία περίπου δύο χρόνια. Η σταθερότητα που έχει προσδώσει η διοίκηση την ομάδα κάνει ομαλό τον τρόπο λειτουργίας μας. Μπορώ να πω πως η Ακαδημία της Ομόνοιας είναι η πιο επαγγελματική ακαδημία παγκύπρια».

Ο Γιώργος Ιωάννου, θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές: «Εύχομαι σε όλο το οικοδόμημα της Ομόνοιας, Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές. Να ευχηθώ επίσης με το νέο χρόνο να δούμε κι άλλους παίκτες από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα».

Αυτό το Σάββατο η Ομόνοια U17 αντιμετωπίζει την Αγία Νάπα εντός έδρας για την 17η και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα γίνει στις 12:00 στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ